Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Internet Explorer Probleem] Geschiedenis wordt niet gewist

amira
9 antwoorden
 • Ik heb het volgende probleem. In Internet explorer zijn een aantal site's niet gewist als ik geschiedenis wissen doe. Het gaat hier om een aantal site's die ik nooit bezocht heb. Ook handmatig verwijderen werkt niet. Ook m.b.v CCleaner is het niet gelukt. Ik weet echt niet hoe ik dit ga oplossen.

  Ik werk met een computer met beperkte rechten omdat hij van me werk is. Het is een computer met Windows XP Proffesional met SP2.

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want het is erg vervelend.
 • Bedoel je echt dat je de geschiedenis wist en dat die er dan gewoon nog is of gaat het om auto-aanvullen in de adresbalk?

  Want die moet je inderdaad apart wissen/uitschakelen via Extra/Internet opties/Inhoud/Autoaanvullen (ik heb een engelse versie dus misschien klopt de vertaling niet helemaal). Daar kun je het wissen en evt helemaal uitschakelen.

  Gr,
  Jim
 • Het is niet het probleem met het auto-aanvullen. Het is echt de geschiedenis van de site's
 • Nog even om het helder te krijgen: Je wist de geschiedenis en vervolgens blijft de boel in de zijbalk gewoon staan? Dat heb ik nog nooit eerder gehoord.

  Of gebeurt er toch iets anders en begrijp ik het verkeerd? Heb je ook de tijdelijk internetbestanden gewist want zo niet dan haalt IE zo'n webpagina uit de cache als de pc offline is. En verder voor de zekerheid ook alle cookies maar eens wissen.

  Ben benieuwd!

  Gr,
  Jim
 • Ik heb nu alles gewist Geschiedenis, coockies, tijdelijke internetbestanden en nog steeds staan ze in de zijbalk. Wel is waar niet zo bij naam maar als je tijdens het zoeken een willekeurige letter, http of www intypt dan verschijnen de sites weer.
 • Je hebt waarempel gelijk, d.w.z. de geschiedenis in de zijbalk verdwijnt bij mij wel degelijk maar één letter in de adresbalk en jawel hoor, daar verschijnt een lijstje. Het pijltje naast de adresbalk levert overigens weer wel een leeg veld op.

  Ik ga daar nog eens uitgebreid naar zoeken, vind ik de boosdoener dan hoor je dat uiteraard.

  Gr,
  Jim
 • Is het niet zo dat na legen een klik op de pijl een leeg veld oplevert, maar dat er "ergens" in 't register (TypedURLs of zoiets…..) een behoorlijke lijst bewaard blijft??
 • is het niet zo??
  Extra/Internet opties/Inhoud/Autoaanvullen/ formulieren wissen
 • [b:eecc9096d4]amira schreef:[/b:eecc9096d4][quote:eecc9096d4]Extra/Internet opties/Inhoud/Autoaanvullen/ formulieren wissen[/quote:eecc9096d4]Ook al geprobeerd en nee dus. Da's nou juist zo vreemd!!

  Gr,
  JIm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.