Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Opslagproblemen (google Eart etc)

hunni050
2 antwoorden
  • Hallo Ik heet Henk van Hunnik en ben door een hersenbeschadiging lichamelijk gehandicapt geraakt op jeugdige leeftijd. Mijn comuter is voor mij het verlengstuk voor mijn sociale contacten buitenshuis omdat veel van mijn dagen binnenshuis plaatsvinden. ik maak heel veel gebruik van disussiesites en forums zoals deze op computertotaal. Ik heb een probleem waar ik mee zit en ben eigelijk op zoek naar iemand die mij hieruit zou kunnen helpen.
    Ik heb in 1997 een gateway 400C computer gekocht waarvan de harde sachijf is opgedeeld in 3 partities te weten een C,D & E schijf. NU wilde ik het programma google eart downloaden van internet en bij het uitvoeren van het binnenhalen van dit programma gaf de computer aan dat deze het programma wilde binnen halen via de C schijf terwijl daar nog maar minder dan 1GB ruimte is terwijl google eart een schijfruimte van 400 MB in beslag neemt. Nu heb ik op de E schijf ruim 2GB beschikbaar en ik wil eigelijk voordat programma een eigen opslag ruimte gaan kiezen zelf bepalen op welke ruimte ik een bepaald programma wil neerzetten, in dit geval dus niet de C mar de E schijf. Hoe kan ik dit veranderen. Ik wil dus variabel kunnen besluiten of ik de C,D of E schijf wil gebruiken voor het opslaan van software nu gebeurt dit automatisch.

    Ik heb mij laten vertellen door een systeembeheerder dat het normaal is dat ,voordat je het programma opslaat eerst je computer wordt door gescand om te kijken hoeveel vrije ruimte er op de computer beschikbaar is voor het te downloaden programma je kunt dan zelf nog besluiten om het op een partitie naar keuze weg te laten schrijven met een snelkoppeling naar het bureaublad. Ik ben eigelijk op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen om deze installingen zo te veranderen dat ik zelf kan bepalen in welke partitie ik software wil downloaden.

    Mocht er iemand zijn die mij kan helpen zou die zijn antwoord en intructies voor mij kunnen nummeren in volgorde van handelingen welke ik moet verrichten zodat ik dit stapsgewijs doorlopen kan op deze manier is het voor mij enigzins mogelijk om zelf mijn computer problemen op te lossen. alvast bedankt voor de medewerking
  • Je bedoelt het installeren van google earth (dus je hebt hem al gedownload)? Bij de meeste programma's kan je kiezen waar je hem wilt installeren, dus meestal c:\program files als eerst optie, kies dan daarvoor e:\ oid.

    Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.