Vraag & Antwoord

Anders (software)

itunes+mp3 speler

3 antwoorden
  • Hallo, is het mogelijk om muziek via itunes op een mp3speler te zetten( dus geen ipod)? Via windows media player wordt die mp3speler herkend, maar ik haat da programma. Verder heb ik al wat gegoogled, maar het enige dat ik vind is itunes agent. Deze herkent helaas mijn mp3 speler niet.
  • hoi, ik vermoed niet dat dit kan, dit omdat i-tunes alles omzet naar iets anders dan mp3 namelijk aac. want i-pod kan volgens mij geen gewone mp3 lezen, mp3 moet eerst omgezet worden(dit gaat erg snel dus je merkt het amper volgens mij). En een gewone mp3 speler, kan die bestanden van i-tunes niet lezen. maar ik het niet makkelijker om gewoon via windows verkenner alles erop te zetten? ik weet wel dat met een plugin winamp bestanden naar een ipod kan zetten. dus ik denk ook dat je via winamp gewoon mp3 bestanden naar een mp3 speler kan overzetten
  • [url=http://www.mediamonkey.com]Mediamonkey[/url] is een Itunes-kloon die met een groot aantal mp3-spelers compatible is. de standaard-versie is gratis, dus misschien het uitproberen waard?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.