Vraag & Antwoord

Anders (software)

uitpakken van progamma's gaat uitermate traag

5 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem met het uitpakken van progamma's. Ik heb een verse instalatie van win xp prof op mijn pc gezet. Ik heb 1 gib aan geheugen, AMD athlon 3200+. Nu is mij opgevallen dat het uitpakken van progamma's erg traag gaat, 700 mb doet er ruim meer als 8 minuten over en als ik dan kijk bij taakbeheer gebruikt hij ook nog eens de volle 100 % de procesor. Wat is hier het probleem, en hoe kan ik dat verhelpen. Met vriendelijke groet. G.Bos
  • 700 mb aan programma´s is een nogal vage omschrijving... het kan gaan om 3 bestanden van zeg 200 mb of om 500 bestanden (in vele subdirectories) van ..... duidelijk dat die laatste optie nogal wat meer tijd kost... en we weten ook niets over het medium waarop die bestanden worden aangeboden.... en dan staat er wellicht ook nog een zware beveiliging aan die alles van jou moet controleren...? kortom: vooralsnog is onduidelijkheid troef!
  • Inderdaad, welk programma gebruik je, welke compressie etc etc. Een ge-uharc-ed bestand doet er langer over dan een rar op de 'store' compressie :wink:
  • ik heb verschillende progamma's gebruikt, met allemaal het zelfde resultaat, tergend langzaam. Het is gewoon een rar bestand.
  • check even of je hdd misschien in PIO mode staat, helaas ben ik even kwijt hoe je dat ook alweer kunt vinden.... :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.