Vraag & Antwoord

Anders (software)

route als filmpje weergeven op landkaart

5 antwoorden
  • Soms zie je in een presentatie of in een film de te volgen (of gevolgde) route als een bewegend lijntje weergegeven op een landkaart. Kent iemand software waarmee je zoiets kunt maken ???
  • Ik weet niet hoe ingewikkeld het lijntje moet zijn. Maar dat zou wel moeten kunnen met een animated gif. En daar zijn diverse editors voor beschikbaar.
  • Ik zoek eigenlijk iets "geautomatiseerder". Als ik het goed begrijp zou ik in het gifje iedere keer een stukje route verder moeten inkleuren. Het is trouwens de bedoeling dat het uiteindelijk in een video wordt afgespeeld.
  • Het laten doen is het meest ge-automatiseerd. :wink: Maar zoek eens m.b.v. een internet-zoekmachne: dit kunstje is veelbesproken en uitgekauwd. :wink:
  • [quote:1ea8ab3165="Jaap H"]Het laten doen is het meest ge-automatiseerd. :wink: Maar zoek eens m.b.v. een internet-zoekmachne: dit kunstje is veelbesproken en uitgekauwd. :wink:[/quote:1ea8ab3165] De kunst in dat kunstje is het ingeven van de juiste zoekterm, zodat je niet allerlei andere onderwerpen voorgeschoteld krijgt. En dat is mij dus nog niet gelukt :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.