Vraag & Antwoord

Anders (software)

kleur probleem

5 antwoorden
  • hoi, als k mijn windows mediaplayer gebruik om een filmpje af te spelen werkt het niet.. k krijg dan van die hittegevoelige stukjes.. zo: fel groen en paars enz.. wat kan k daaraan doen?
  • [quote:aced0c1427="sjakie1945"]hoi, als k mijn windows mediaplayer gebruik om een filmpje af te spelen werkt het niet.. k krijg dan van die hittegevoelige stukjes.. zo: fel groen en paars enz.. wat kan k daaraan doen?[/quote:aced0c1427] probeer eerst eens gewoon nederlands te schrijven .
  • Hallo, als ik mijn windows mediaplayer wil gebruiken om een filmpje af te spelen, werkt het niet. Ik krijg paarse en groene vlekken. Wat kan ik daaraan doen?
  • [quote:a698a3d36e="sjakie1945"]Ik krijg paarse en groene vlekken.[/quote:a698a3d36e]Meestal een codec probleem >> ff checken met GSpot http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=83364 NB Geen dubbele codec-pack's draaien...
  • Ik heb op beide topics gedaan wat er stond, maar ik kon er geen wijs uit. Ik deed alles goed, maar als ik een filmpje wil bekijken van een spel(een review ofzo) dan gaat dat nog steeds niet. Hij opent hem altijd met windows mediaplayer maar het probleem blijft voortduren :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.