Vraag & Antwoord

Anders (software)

Foxit Reader vraagje

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
  • Ik gebruik al een poosje Foxit Reader i.p.v. het veel zwaardere Acrobat Reader en dit tot volle tevredenheid. Nu loop ik echter tegen een vreemd probleem aan en wel het volgende. Bij de door mij gekochte TV zit een cd met daarop een (uitgebreidere) handleiding dan het meegeleverde boekje. Als ik de pdf-file via de verkenner opzoek is het lezen hiervan geen probleem. Als ik echter de cd automatisch op laat starten kom je in een menu waar je eerst de taal kiest en vervolgens nog enkekel demo's e.d. kunt bekijken. Er zijn 3 opties: Mijn TV, Meer en Registreren. Het gekke is dat alleen de optie registreren, die eigenlijk alleen de site van Phillips opent, werkt. De andere twee opties reageren niet. Dacht aan kapotte cd dus terug naar de winkel waar het vervolgens allemaal goed werkte. Thuis op een tweede pc Acrobat Reader geïnstalleerd en dan werkt het op die pc ook. Ik vraag mij af of iemand een soortgelijk probleem herkent. Je zou zeggen wat heeft Acrobat Reader te maken met het openen van een demo of handleiding. Ook bij de door mij zo juist geïnstalleerde nieuwste versie (2.0) van Foxit Reader treed het zelfe probleem op. Iemand een idee?
  • bij openen van een handleiding kan je je voorstellen dat een check wordt gedaan op de aanwezigheid van een pdf reader, bij het starten van een demo is dat wat minder voor de hand liggend.
    is dat alleen zo bij de autorun, of ook als je de bestanden op de cd benadert van uit de verkenner?
    het zou kunnen zijn dan in de door autorun opgestarte applicatie een check zit op de aanwezigheid van adobe reader in een bepaalde versie…
  • De autorun opent de file: Philips.pdf waaruit je dan verder kunt klikken naar bv. 'Mijn TV' En dat werkt dus niet. Zou het zo zijn dat de autorun controleert op Adobe Acrobat dan zou de eerste file dus ook niet geopend worden. Het is natuurlijk geen onoverkomelijk bezwaar omdat er wel een pc in de buurt is met Acrobat, maar ik ben in dergelijke gevallen altijd nieuwsgierig of dit een bekend probleem is en hoe het eventueel is op te lossen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.