Vraag & Antwoord

Anders (software)

Real VNC

5 antwoorden
  • Weer zo'n topic dat ook op een ander forum zou kunnen... Ik wil vanuit mijn eigen pc een tweede computer beheren met het remoteprogramma RealVNC. Het maken van de verbinding gaat OK, het besturen van de tweede computer gaat ook goed. Probleem is alleen dat als ik (via VNC) die tweede computer opnieuw op wil laten starten ik er met de VNC-viewer niet meer inkom totdat iemand op de tweede computer de juiste gebruiker aangemeld heeft op het startscherm. Hoe moet ik het inrichten dat ik met VNC ook de inlogprocedure remote kan doen?
  • dat gaat niet werken. De VNC service wordt pas gestart nadat je bent aangemeld. Als dat een erg groot probleem is en je gebruikt winxp, zou ik gaan kijken naar remote desktop.
  • Dadogg, ik ben het niet met je eens. ik heb hier 4 computers en op het werk een stuk of 80 welke allemaal te bereiken zijn na booten zonder inloggen. Het is een kwestie van tijdens het installeren op de client de juiste keuzen maken. Bij installeren selekteer dan register en install in service mode en start in service mode Jan Willem
  • Shepherd, bedankt, hij is nu als service geregistreerd en ik kom door de inlog heen! :D
  • Zijn er dan ook nog trucjes om de remote pc wakker te maken uit z'n slaapstand?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.