Vraag & Antwoord

Anders (software)

Wachtwoord overslaan bij inloggen mail

Anoniem
MonkeyFLi
8 antwoorden
 • Hey,

  Als ik ben ingelogd in de Inbox van mijn mail en een snelkoppeling zou maken dan stuurt deze snelkoppeling mij naar het Inlog-scherm in plaats van direct naar mijn Inbox (logisch :wink: ).
  -Ik wil graag een snelkoppeling op mijn desktop die mij direct doorverwijst naar mijn Inbox.

  Bij hotmail kan je de optie 'Mijn e-mailadres en wachtwoord opslaan' selecteren maar bij het Inlog-scherm van mijn mail is deze optie er niet :-? .
  -Kent iemand een programmaatje die ervoor kan zorgen dat zodra ik naar die Inlog-scherm-pagina ga, username en wachtwoord automatisch wordt ingevuld, en ik direct in mijn Inbox kom :o ??
  -Ik heb geen behoefte aan een heel uitgebreid programma, ik wil het automatisch invullen van username en wachtwoord alleen toepassen op die mailpagina (Inlog-scherm-pagina). Dus als dan andere alternatieven mogelijk zijn dan een programaatje dan zou ik dat ook super vinden. :wink:

  Alvast bedankt,

  Floris
 • Welk e-mail programma?
  Om wat voor wachtwoord wordt er gevraagd?
  (In Outlook Express heb je bijvoorbeeld het wachtwoord voor de identiteit en het wachtwoord voor het controleren van nieuwe mail.)
 • Ik heb het over een Inlog-scherm-pagina dus ik refereer niet naar een email programma. Ik bedoel gewoon mail via internet zoals gmail, en hotmail ed.
  -Mijn mail betreft http://webmail.student.uva.nl/

  In die zin is er ook geen sprake van waar het wachtwoord voor dient, hiermee log je in.
  Voor verdere verduidelijking verwijs ik naar bovenstaande link (Je moet dus username en wachtwoord invullen en dan heb je toegang tot je eigen Inbox en mail)

  -Kent iemand een manier waarop -als ik via een snelkoppeling naar mijn mail ga- ik niet elke keer username en wachtwoord moet invullen maar dat dit via een programma of iets anders gedaan wordt met als resultaat dat ik gelijk in mijn Inbox terechtkom??
 • Je kunt ervoor kiezen dat je je username + password laat opslaan door je browser. Alleen moet je dan nog wel steeds op Login klikken.
 • ik denk dat je voor de UvA user id altijd moet invullen, password kan soms onthouden worden door windows. Bij de Postbank.nl moet ik altijd beide invullen, en bij C!T doettie het meestal meteen. M.a.w: het hangt er vanaf! Maar misschien is er een beter antwoord.
 • (double post)
 • (double post)
 • Bedankt voor de reacties :P .

  Volgens mij is het inderdaad niet mogelijk om password + username op te laten slaan door de browser. Ook moet je dan nog steeds bij dat Login-scherm op inloggen klikken.

  -Als je bij Google zoekt onder "Wachtwoord programma's" of kijkt op deze site; http://www.cygho.nl/diversen/wachtwoord.htm zijn er al wat programma's die je username + wachtwoord automatisch invullen 8) . Ik ken deze programma's echter niet en ik hoef niet zo'n heel uitgebreid programma: ik wil alleen dat Loggin-scherm omzeilen zodat ik met een muisklik in mijn mail zit; automatisch inloggen :wink: .
  Dus kent iemand een dergelijk programmaatje dat automatisch inlogd (zodat ik niet elke keer moet typen en op enter moet klikken) :P ??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.