Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero ziet DVD-RW als DVD-ROM

rob bogers
7 antwoorden
  • Na het wissen van een serie nieuwe DVD-RW's ziet Nero deze schijf ineens als DVD-ROM en is dus niet meer te gebruiken. Hoe kan dit. Dit trad nu ineens op. :evil:
  • Misschien een compatibiliteitskwestie (de dvd is helaas matig gestandaardiseerd), probeer de laatste Nero versie en de laatste firmware versie voor je brander a.u.b.
  • Als dat zo is moet dat dus zijn opgetreden van de ene op de andere dag. Deze DVD-RW's van Philips 4 speed en Nashua 2,4 speed heb ik al diverse malen overschreven met bijvoorbeeld films en ineens zijn ze niet meer te beschrijven. Nieuwe DVD-RW's waren wel in eerste instantie te wissen maar na het wissen is er een (beschreven) spoor zichtbaar van ongever 1 cm breedte van binnen naar buiten. Na het opnieuw plaatsen van deze schijf is ook deze niet meer benaderbaar.
  • O, ja was ik vergeten, ik gebruik de laatste versie van Nero met de laatste updates en dat geldt ook voor mijn Nec ND3540 brander.
  • [quote:1521aa9786="rob bogers"]ik gebruik de laatste versie van Nero met de laatste updates [/quote:1521aa9786] Maar is dat versie 7.5.7.0 of 6.6.1.4?
    [quote:1521aa9786="rob bogers"] Nieuwe DVD-RW's waren wel in eerste instantie te wissen maar na het wissen is er een (beschreven) spoor zichtbaar van ongever 1 cm breedte van binnen naar buiten. Na het opnieuw plaatsen van deze schijf is ook deze niet meer benaderbaar.[/quote:1521aa9786] Bedoel je Quick- of Full-erase van je DVD-RW's in Nero?
  • Kijk, zo zie ik het. Als van de ene op de andere dag de brander geen DVD's van het type RW meer ziet of CD-RW's dan kan het mijns insziens nooit liggen aan de firmware of de versie van Nero. Verklaar dat dan eens. Nogmaals van het ene op het andere moment. Nu ik ben er achter door even een andere brander te plaatsen. Wat blijkt, die brand als de weerlicht en alle types. Dus conclusie, geen firmware, geen update van Nero, niets van dat alles. De brander is defect. :evil:
  • [quote:cefe8af798="rob bogers"] De brander is defect.[/quote:cefe8af798] Tja, die conclusie heb ik niet kunnen trekken uit je probleem beschrijving. Zelf heb ik tot nu toe alleen 1 cd-writer kunnen verslijten. Met deze heb ik zo ver ik me herinner ongeveer 4 jaar mee gedaan. Toen ontstonden Buffer Underruns.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.