Vraag & Antwoord

Anders (software)

Adobe Reader

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Wie geeft mij wat informatie / bevindingen?

  Ik wil een Reader downloaden en stuitte op de mogelijkheid om (eveneens gratis) Photoshop Album te downloaden.
  De vragen waar ik mee zit:

  [u:969d60bb47]De Reader (versie):[/u:969d60bb47]
  Wat is de beste oplossing als je nu-en-dan een .pdf'je wil bekijken…..
  7.0.8 (de laatste), 6.0.1 of 5.0.5 ?

  [u:969d60bb47]Photoshop Album:[/u:969d60bb47]
  1) Is dit een degelijk, zinvol stuk software?
  2) Waarom staan bij de systeemvereisten in vredesnaam een CD Rom station en QuickTime 6.3 vermeld? Moetje inderdaad QuickTime op je systeem hebben voor dat Photoshop Album….??
 • 1) De laatste versie is altijd het beste omdat als een doc. in 7 is aangemaakt deze niet in 5 en soms 6 goed ingelezen kan worden.

  2) Kan nuttig zijn als je veel foto's op je schijf etc. hebt staan. Je krijgt na inlezen alle foto's incl. datum en naam te zien. Ik vind het makkelijk zoeken ondanks ik mijn foto's in categoriën heb ingedeeld.

  De systeemeisen snap ik ook niet echt want bij mij werkt het gewoon zonder Quick Time. En die CD-rom speler, ach, die zit bijna op elke pc dus daar zou ik mij maar niet druk om maken.
 • Als acrobat reader gebruik ik liever de foxit reader. Compacter en sneller.
  http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php

  Voor die systeemeisen, beetje vreemd inderdaad. Mogelijk hebben die betrekking op een retail versie, die op cdrom is geleverd. En mogelijk zitten daar quicktime instructiefilmpjes bij. Ik doe maar een gok.
 • Die Foxit lijkt me wel wat!
  Even bij de downloads gekeken, maar wat is het verschil tussen de .zip en de .exe? Die .exe zal een installer zijn, maar die zal toch ook in die .zip verstopt zitten?
  Verder hoop ik dat-ie ook weer simpel en volledig te un-installen is en dat-ie niet (zoals de Adobe Reader) allerhande zaken in het geheugen laadt terwijl het programma niet gebruikt is / wordt………..
 • Ik denk dat de zip zonder installer is. Dus zelf in een dir plaatsen en een link maken. Of alleen associëren met .pdf bestanden.
 • Dank voor jullie info!
 • Gerben (of anderen die foxit kennen),
  Met wat vertraging door andere prioriteiten ben ik nu zo ver dat ik tijd heb voor dit soort zaken……..
  Voordat ik 'm install en ermee aan de slag ga:
  Ik heb de .zip gedownload. Hier zit (uitsluitend) een .exe file in verpakt. Maar, hoe kan 't dat die .zip groter(!) is dan de als alternatief te downloaden .exe? De .zip is 1,7 de .exe is 1,5 Mb…..
  Ik kan nergens info vinden over de verschillen tussen deze 2 downloadfiles. Betreft het resultaat 't zelfde? Wie weet meer?
 • De exe kan een andere compressiemethode gebruiken (bijvoorbeeld cab).
 • Dus neem ik aan dat 't resultaat hetzelfde zal zijn…..
  Ik begrijp dat jij een tevreden mens bent met deze reader. Ik neem aan dat-ie een aanzienlijk lagere systeembelasting heeft dat de Adobe versie en niet te veel toevoegt op 't systeem…..?
 • Och, tevreden… Maar deze reader is een paar MB groot, die van adobe een paarhonderd. Heeft wat minder mogelijkheden, maar daar merk je in de praktijk eigenlijk helemaal niets van. Ik neem aan dat de systeembelasting ook navenant kleiner is. Maar probeer hem eens een tijdje. Het is freeware. Als ie niet bevalt, is ie ook snel genoeg weer verwijderd.
 • Ik zal 'm uitproberen en ga er vanuit dat de uninstaller weer netjes alles weghaalt als-ie niet zou bevallen…….
  Waarom Adobe niet een simpeler readertje maakt, is me niet duidelijk.
 • Featurism?
 • [quote:f69b47e5e3="gerben"]Featurism?[/quote:f69b47e5e3]

  Vermoedelijk……..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.