Vraag & Antwoord

Anders (software)

Programma Kodak EasyShare Software

Anoniem
derkdejong
2 antwoorden
 • Of dit onderwerp hier in het juiste forum staat weet ik zo niet, en of mijn uitleg duidelijk genoeg is laat ik ook maar aan anderen over, maar ik heb de volgende vraag/probleem:

  Voor het uploaden van digitale foto's gebruiken wij het programma Kodak EasyShare, behorende bij de (eenvoudige) digitale camera Kodak Easy Share DX 6340. Als de foto's eenmaal van de camera zijn ge-uploadt is het mogelijk om de foto's in een album (naar eigen invulling) te plaatsen.

  Naast de albums die inmiddels binnen het programma zijn aangemaakt heb ik een aantal albums ook een plek binnen "Mijn Documenten" gegeven. Het probleem is nu echter dat ik via Kodak Easy Share niet meer bij deze fot's kan komen, terwijl ze daar nog wel als kleine afbeeldingen te zien zijn. Wil ik ze echter volledig zien, dan krijg ik de melding dat Kodak Easy Share de foto's niet meer kan vinden of "The file have been made renamed of moved in your Windows file system". Dit klinkt, of is misschien wel logisch, maar ik het vreemd. Als ik dan via Mijn Documenten, mijn afbeeldingen enz naar de betreffende map ga kan ik de foto's wel (in een groter formaat) openen.

  Een aantal overige albums die ik(alleen) binnen Kodak Easy Share heb aangemaakt zijn wel gewoon via het programma te openen.
  Mijn vraag is dan ook; is er een mogelijkheid om toch alle foto's via Kodak Easy Share te openen (immers, alle "kleine" afbeeldingen
  van alle foto's zijn wel te zien)?
 • move to software anders.

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.