Vraag & Antwoord

Anders (software)

Files zoek

Anoniem
lion
4 antwoorden
 • Ik heb een Maxtor one touch externe hd. Deze hd is opgedeeld in meerdere dirs en subdirs. In de subdir Free staan plaatjes alles tesamen ca 10 MB. Ik bekijk deze in het prog ACDSee Pro. Plotseling was vorige week de hele subdir leeg: 0 bytes. There are no items in the selected folders. Als ik een foto, waarvan ik zeker weet dat die in deze subdir staat opnieuw probeer te saven krijg ik de vraag of de filenaam moet worden overschreven. Met de opdracht zoeken komt deze file in de Dell niet boven water.
  Iemand enig idee wat er gebeurd is? Wie helpt?
 • Kijk eens in de Verkenner onder "Extra | Mapopties, tabblad Weergave" of misschien bij "Verborgen Mappen en Bestanden" het item "Verborgen Mappen en Bestanden Weergeven" aangevinkt is.

  Ik vind het raar, maar ACDSee Pro zou die foto's het attribute "Verborgen" kunnen hebben gegeven en zo maak je ze weer zichtbaar.
 • [quote:87683736df="Chris Kruidenier"]Kijk eens in de Verkenner onder "Extra | Mapopties, tabblad Weergave" of misschien bij "Verborgen Mappen en Bestanden" het item "Verborgen Mappen en Bestanden Weergeven" aangevinkt is.

  Ik vind het raar, maar ACDSee Pro zou die foto's het attribute "Verborgen" kunnen hebben gegeven en zo maak je ze weer zichtbaar.[/quote:87683736df]

  Chris,

  Dat had ik allemaal al gecheckt. Als ik systeemherstel uitvoer naar vorige week zouden de files dan terugkomen? Kan het een virus zijn die de files heeft gedeleted zonder dat ik dat bevestigd heb? Mijn machine is schoon zegt MCAFee maar vorige week meldde Skybot wel dat er drie verdachte files waren gevonden.
 • Daar kan ik helaas weing zinnigs op zeggen zonder te weten wat precies de oorzaak van het probleem is. De bestanden zijn er wel, maar niet zichtbaar. Er kan ook iets met je harde schijf zijn. De FAT klopt niet met wat er op de schijf staat. Misschien een harde schijf-diagnoseprogramma? Op de site van Maxtor staat zoiets wel, denk ik.

  Je zou ook kunnen probreren de toestand te herstellen van de datum, dat alles nog goed was. Je bent dan wel je later geïnstalleerde programma's kwijt en als de fout in de Maxtor zit helpt het niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.