Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Antivirus 2007 uitschakelen

Anoniem
rsweres
12 antwoorden
 • dag allen,

  ik heb Norton antivirus 2007. Vanmiddag wilde ik IE 7 gaan downloaden en installeren. Hierbij werd het advies gegeven om o.a. Norton uit te schakelen. Echter, hoe ik ook zocht, ik vond (en vind) geen mogelijkheid om dat pakket uit te schakelen. Weet iemand hoe dat moet?

  Alvast bedankt!

  Groeten,
  Piet
 • je kan toch rechtsonder op het icoontje van norton gaan staan en dan met rechtsklik afsluiten
 • Ik denk dat het voldoende is om auto-protect tijdelijk uit te schakelen…rechtsklik op het icoontje in je taakbalk dan zie je een menuutje waar dat mogelijk is.
 • dank voor de racties.

  Maar als het zó eenvoudig was dan had ik hier geen vraag gesteld. Rechtsklikken op het icoon in de taakbalk heeft geen "afsluiten"-optie. Je kan hooguit het "Norton Protection Center" openen, maar ook daar zie ik niets waarmee je eventjes Norton kan afsluiten.

  Ik heb IE7 dan maar mèt een ingeschakelde Norton geïnstalleerd. Het resultaat is dat die controle op die Trojans, Hijackers en andere onware die je nu met IE kan doen, alleen maar Javascript-foutmeldingen geeft. Of dat met elkaar te maken heeft weet ik niet.
 • zoals ik al zei: norton auto-protect uitschakelen is voldoende om daarna IE7 te installeren
 • Je hebt gelijk, ik heb de plek nu gevonden. Alleen staat dit niet op het menu van het taakbalk-icoon. Je moet eerst dat Protection Center openen, klikken op het tabblad "Norton Antivirus", klik op "Instellingen", en daar zie je dat autoprotect staan dat je daar kan uitschakelen.

  Omslachtig en niet bepaald voor de hand liggend… :(
 • Als het goed is heb je 2 iconen in je taakbalk van Norton 2007…je moet die ene hebben waar dat 'stethoscoop' figuurtje inzit…niet die andere.
  Als je rechtsklikt op die ene die ik bedoel krijg je dat menuutje waar de optie getoond wordt om auto-protect uit te schakelen.
 • rsweres zal toch geen 6 icoontjes op z´n taakbalk hebben…. :lol:
 • ok nog een keer dan want iemand heeft mn laatste bericht weggehaald….ik was gelagged tijdens het versturen van mn voorgaande bericht!
 • Ga ik toch haast geloven dat ik blond ben in plaats van grijs… :D

  Ik heb op het bedoelde stethoscoop-icoonmenuutje drie opties: "Norton Prot. Center openen", "Berichtgevingsopties wijzigen" en "Norton-status op taakbalk weergeven". Da's al. Dus géén optie om het geheel eventjes uit te schakelen.

  Is dat menu met een instellinkje hier of daar aan te passen, of hebben jullie misschien een pro-versie o.i.d?

  Nou ja, het is goed zo. Bedankt voor alle suggesties!
 • [img:2b9e9f57a3]http://img136.imageshack.us/img136/7586/screenshotag9.th.jpg[/img:2b9e9f57a3]

  dit is wat ik zie als ik op dat icoontje druk met rechtermuisknop…om software te installeren…gewoon auto-protect uitschakelen…das genoeg :)
 • :oops:

  Inderdaad, ik had het, naar nu blijkt, over dat icoontje met die bliksemschicht of zoiets… het icoontje met die stethoscoop had ik niet, maar ik vond zojuist een instellinkje waarmee ik 'm nu wèl heb.

  Ik zwijg nu verder in schaamte, maar complimenten voor je geduld: die is waarlijk voorbeeldig! :wink:

  Groeten,
  Piert

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.