Vraag & Antwoord

Anders (software)

regels in outlook 2003

Anoniem
J. de Boer
5 antwoorden
 • ik heb 2 e-mailadressen in 1 mailbox bij chello ( 1 x alias), bij outlook express is het mogelijk om met een regel aan te geven dat adres2 niet van de mailserver te downloaden…. nu heb ik alles op outlook 2003 gezet maar kom ik er achter dat deze heel veel mogelijkheden heeft maar de mogelijkheid om voor 1 adres de gegevens achter te laten op de mailserver om vervolgens via een andere gebruiker opgehaald te worden
  die via eenzelfde regel mijn mail laat staan op de server.

  Chello heeft ondertussen de mogelijkheid voor een Familie account, maar hetzelfde adres kan ik niet zomaar overzetten naar een (nieuwe) andere box ! het zelfde adres is dan voor een langere niet meer beschikbaar. ( 6 maanden )
 • Twee dingen, een alias is hetzelfde adres als een e-mail. Het is feitelijk 1 mail box. Bedoel je niet gewoon een tweede mail account?

  Ten tweede, Outlook kan ook de mail laten staan op de server.
  Qua e-mail is outlook net als outlook express.

  [img:63605df032]http://82.73.157.65/website1/mail-laten-staan.jpg[/img:63605df032]
 • Inderdaad in 1 box adres aaa@chello.n & bbb@chello.nl !!
  Maar zoals je aangeeft met het plaatje word alle mail opgehaald en blijft er een kopie achter op de server…… bij outlook express heb je de mogelijkheid om aan te geven dat b.v. bbb@chello.nl NIET van de severte downloaden.
 • Mijn ervaring met familieaccounts en aliassen bij Chello:
  Inderdaad kon ik destijds niet een alias overhevelen naar een familieaccount, d.w.z. aldaar opnieuw als alias. Schijnt inderdaad een "afkoelingsperiode" van een half jaar voor te gelden.
  Maar via een behulpzame helpdeskmedewerker kwam ik er achter dat ik zo'n alias adres na verwijderen wel gewoon opnieuw kan installeren als familieaccount adres. [b:bac603c65d]Niet als alias dus op een andere plek[/b:bac603c65d]. Niks half jaartje wachten.
 • P de Boer schreef :
  [i:eff5bede90]Mijn ervaring met familieaccounts en aliassen bij Chello:
  Inderdaad kon ik destijds niet een alias overhevelen naar een familieaccount, d.w.z. aldaar opnieuw als alias. Schijnt inderdaad een "afkoelingsperiode" van een half jaar voor te gelden.
  Maar via een behulpzame helpdeskmedewerker kwam ik er achter dat ik zo'n alias adres na verwijderen wel gewoon opnieuw kan installeren als familieaccount adres. Niet als alias dus op een andere plek. Niks half jaartje wachten.[/i:eff5bede90]


  bedankt voor je info,
  Ik had hierover al contact gehad met Chello…. die denken dat het wel moet kunnen maar garantie geven ze niet !
  Ik wil het betreffende adres wel gegarandeerd behouden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.