Vraag & Antwoord

Anders (software)

Adobe Reader 7.0.8

Anoniem
lion
4 antwoorden
 • Wat vragen:

  1) Bij het downloaden is gebruik gemaakt van een bijbehorende downloadmanager. Is het nodig / handig (i.v.m. de eventuele automatische updates van het prog. b.v.) om deze te laten (be)staan c.q. niet verwijderen…….?
  2) Na de install. is onder "Start / Programma's" een groep "Adobe" aangemaakt, welke "Leeg" is. Leuk, maar wat is 't nut? Weghalen maar?
 • 1) Er is geen extern installatiebestand nodig voor het updaten van Adobe Reader, als je dat bedoelt.
  2) Waarom niet? Ruimt lekker op. Ik doe het ook met alle snelkoppelingen op mijn bureaublad.
 • 1) Heeft zichzelf opgelost. Na gebruik van de reader verscheen een pop-up t.b.v. updates. Na een klik op OK volgde een uninstall van de downloadmanager. Kan het nog vager???
  2) Waarom die Programmagroep aangemaakt is, is me totaal niet duidelijk. Er staat ook een "pijltje" achter, waardoor je een aantal opties / onderdelen zou verwachten. Maar ik zal 'm verwijderen…….
  3) Erg vreemd vind ik dat er, zoals het een goed stuk software betaamt, geen uninstaller aangemaakt is bij het programma. Hier moet een evt. uninstall dus via Control Panel geregeld worden…..
 • Adobe verwerkt bij al z'n producten de uninstaller in de installer, als je de installer nog een keer draait vraagt hij of je het wil reparen of verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.