Vraag & Antwoord

Anders (software)

FS2004 / DirectX

Anoniem
lion
8 antwoorden
 • Op dit moment staat DirectX 9.0c op mijn systeem (XP Pro / SP2). Ik wil FS2004 op dit systeem zetten. Vlg. mij staat er een oudere versie DirectX op de install.
  Het betreft Microsoft producten, dus….: mag / kan ik aannemen dat deze FS install. een nieuwere versie DX met rust laat?
 • Volgens mij laat hij hem met rust, maar dat durf ik niet 100% zeker te zeggen.

  Als hij hem niet met rust laat, dan installeer je 9.0c toch gewoon ff opnieuw? :wink:
 • Dank voor je reactie.
  Inmiddels kreeg ik ook al een "verzekering" uit een andere hoek:
  [i:87fd7db980]DirectX 9c zal niet overschreven worden door de oudere versie die op de cd staat, er wordt als het goed is zelfs om gevraagd of hij hem mag overschrijven, antwoordt dus met nee.[/i:87fd7db980]
  In deze tijden moet men soms wat wantrouwend zijn…. :wink:
 • [quote:7c17dcc3b1]In deze tijden moet men soms wat wantrouwend zijn…. [/quote:7c17dcc3b1]Dat wordt binnenkort nog wel erger :) !!!

  Gr,
  Jim
 • En dat is een uiterst irritante en bedenkelijke ontwikkeling. :cry:

  En speciaal wat M$ producten betreft: Vroeger had ik dat niet, maar tegenwoordig probeer ik me er eerst van te verzekeren dat ik een bepaalde try-out van mezelf ook weer terug kan draaien…. Gek hè……. :wink:
 • "Bedenkelijk" is precies het goede woord, ik wou dat ik het zelf bedacht had….

  En daarom ben ik tegenwoordig ook zo'n fan van Multiboot en Imagebestanden. Eén installatie voor het serieuze gebruik, een tweede voor experimentjes en gepruts en ook nog een Linux distro gewoon omdat ik dat leuk vind. En het moet wel heel raar lopen als je helemaal niets meer opgestart krijgt.

  En een image van een (goed werkende) complete systeempartitie "blaas" je tegenwoordig in 10 minuten over naar een externe USB-schijf. En als je de boel echt verprutst hebt gaat het terugzetten van zo'n image al net zo snel.

  Trouwens, ik heb geprobeerd om je een PB te sturen maar dat wil al twee dagen niet lukken hier dus die hou je nog tegoed.

  Gr,
  Jim
 • [quote:3898ad2e63="Jim van Zweeden"]

  Trouwens, ik heb geprobeerd om je een PB te sturen maar dat wil al twee dagen niet lukken hier dus die hou je nog tegoed.

  Gr,
  Jim[/quote:3898ad2e63]

  ??
  Ik heb er eentje van 26 dec 2006 19:18 van jou ontvangen. Die heb ik een uur later beantwoord……
  Als latere pogingen niet lukken, zou je de oorzaak toch zoeken op dit forum…….. Toch?
 • [quote:e0feba1b08]??
  Ik heb er eentje van 26 dec 2006 19:18 van jou ontvangen. Die heb ik een uur later beantwoord…… [/quote:e0feba1b08]Klopt, dat is allemaal goed gegaan. Maar op dat antwoord van jouw probeer ik sinds die tijd weer een antwoord te sturen en dat wil dus met geen mogelijkheid lukken…….

  Ook het wijzigen van m'n profiel krijg ik bijvoorbeeld niet gedaan. Al een vraagje hierover gesteld in de afdeling "Feedback" maar volgens Jeroen werkt het bij hem wel gewoon en geen idee waarom bij mij niet.

  En zo te lezen ben ik niet de enige met dat probleem.

  Tja…

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.