Vraag & Antwoord

Anders (software)

Preview Word documenten

Anoniem
JBS
3 antwoorden
  • Na het gebruik van recovery software in verband met problemen met een van m'n harde schijven (zie http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=168981) ben ik op zoek naar software waarmee het mogelijk is van Word documenten een preview te zien. De betreffende Word bestanden hebben namelijk niet meer hun oorspronkelijke naam en moeten dus stuk voor stuk nagelopen worden. Nu gaat daar behoorlijk wat tijd in zitten als ik ze een voor een moet openen in Word en ze vervolgens moet hernoemen of verwijderen. (Ik verwacht dat een groot aantal namelijk weg kan)

    Restore My Files Data Recovery v6.01 kan de documenten recoveren met behoud van naam. Echter, ik kan ze vervolgens geen van allen openen. Het enige wat ik te zien krijg is een reeks letters/tekens/cijfers, niet het werkelijk document dus.

    Kortom: Iemand een idee of er software bestaat waarmee het mogelijk is een preview van een Word document te bekijken zonder het te hoeven openen in Word?
  • Er is meen ik wel een word viewer van microsoft. Maar of die sneller werkt weet ik niet. Wordpad kan ook wel .doc bestanden openen, maar of dat ook werkt met recente word bestanden, is een kwestie van uitproberen. Vaak krijg je niet de volledige opmaak te zien, maar de tekst is wel leesbaar.
  • Misschien is het wel erg simpel, maar is het geen oplossing om in het venster Openen van Word de weergave Voorbeeld aan te zetten?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.