Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Flash Player Updates

Anoniem
lion
5 antwoorden
 • Macromedia / Adobe meldde enige dagen geleden dat er een update beschikbaar was. 't Betrof een subversie, maar dat doet verder niet terzake.
  Ik ben een beetje aan het inventariseren geslagen wat er zoal op mijn systeem "gechecked" wordt…….
  Ik heb al aardig wat teruggevonden, maar ik kan niet ontdekken (MSConfig) waar die Flash checker verstopt zit. Iemand een idee?
 • Kan zijn dat ie dat doet, als de flash player gebruikt wordt door de browser.
 • Hmm…….. Ik zal d'r eens op letten, maar betwijfel 't.
  Er wordt in zo'n geval een compleet pop-up venster "opgehoest" met een aantal opties. Uit een recent verleden kan ik me herinneren dat je m.b.v. dat pop-up venster ook o.a. naar een webpagina van (toen nog) Macromedia kon linken om de frequentie van checkes en waarschuwingen in te stellen. Dus de hele boel zal inderdaad wel "extern" geregeld zijn.
  Hoe dat in z'n werk gaat……: geen idee! Maar bij een volgende update zal ik 't eens scherp in de gaten houden……
 • En……: nog steeds geen idee!
  Vandaag verscheen er een mededeling m.b.t. een nieuwe versie direct na het opstarten van het systeem, nog voordat ik ook maar een toets of muis had beroerd.
  Ik kan maar niet ontdekken waar die "check" ergens verstopt zit! :cry:
  Zelfs m.b.v. "Autoruns" wordt ik niet veel wijzer…..
 • Ja, als je rechts klikt in een flashvenster krijg je een venster met instelmogelijkheden. Het kan ook via een webpagina, nl.: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager05.html voor de update-instellingen. De tabbladan op het venster geven de andere instelmogelijkheden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.