Vraag & Antwoord

Anders (software)

Video van gsm naar pc .

Anoniem
dean_adidas
4 antwoorden
 • [[size=18]color=darkred]Hallo , ik heb een motorola v3 en zou graag de filmpjes die ik heb gemaakt naar mijn pc kopieren , het kopieren zelf lukt wel goed via de usb kabel maar het afspelen niet ik hoor alleen het geluid wel maar de video zelf zie ik niet :cry: op het scherm komt dan te staan datk deze codec moet dowloaden : Sorenson H.263.1 (s263) , weet iemand waar ik deze gratis kan dowloaden ?

  **Met Vriendelijk Groet **[/size]
 • Heb je de software die bij de Motorola zat wel op je PC gezet?
 • Ik heb ook de V3 Razr en daar zat helemaal geen software voor je pc bij, het enige wat je zou kunnen doen is een kaartlezer voor je pc en dat geheugenkaartje daarmee laten uitlezen. Er zal wel software voor te krijgen zijn maar ik hoef het niet…vind het zo wel voldoende. :lol:

  Om je (porno)filmpjes van je gsm af te kunnen draaien op je pc kun je zoeken via google, daar had ik al wat opties gevonden (overigens totaal niet interressant)…kopiëer de codec naam die je zoekt in de google zoekbalk en zie daar het resultaat.
 • Hey

  Jaa Die SoftwARe van Die V3 Heb ik Er OP Gezet maar alsk Dan naar Myn pc verstuur via usb kabel Endan het Filmpj OP myn pc wil afspelen gaat dat niet , Er Komt dan te Staan dat ik een die Codec
  nodig heb.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.