Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan Outlookbackup prog niet installeren

Anoniem
Bertrand
9 antwoorden
 • Hallo,
  Op de PC van mijn vrouw was e.e.a. mis gegaan, waardoor ik Office 2003 opnieuw heb moeten installeren. Zij gebruikt Outlook en ik had daarvoor het backup-progje PFbackup van MS geinstalleerd. Nu wil ik dat opnieuw installeren, maar dat lukt niet. Tijdens de installatie krijg ik een bericht dat het backupprog nog geinstalleerd is en dat eerst die vorige versie verwijderd moet worden. Vervolgens moet ik op JA klikken om het programma te laten verwijderen, dan krijg ik echter een melding dat een programma dat al verwijderd is niet opnieuw verwijderd kan worden en dat ik het via Configuratiescherm/Software moet proberen. Echter daar is het progje niet meer te vinden! Ik ben in het register gedoken en daar een paar verwijzingen naar PF backup gevonden, die ik heb verwijderd (na een registerbackup!). Dit heeft geen effect gehad, ik kan nog steeds niet PFbackup opnieuw installeren. Heeft iemand nog een idee??
 • Het volgende tooltje bij MS ophalen:

  WINDOWS INSTALLER CLEAN UP UTILITY

  Deze installeren en daar kan je PFBackup verwijderen en dan kan je hem weer installeren.
 • PC1 dank voor je reactie.
  Dit weekend heb ik helaas geen tijd meer, maar maandag ga ik het proberen. Het resultaat meld ik dan nog even.
 • Windows Installer CleanUp geprobeerd, maar helaas! Het backupprogramma komt niet voor in het lijstje van WICU. Ik kan nog steeds PFbackup niet installeren.
 • Weet er iemand nog een oplossing of een hint???
  Ik heb inmiddels de prefetch-directory leeg gehaald, onder C:\Windows alle uninstall-bestanden weggehaald (wel bewaard op een andere schijf), maar niets helpt. Ik blijf de melding krijgen dat PFbackup nog steeds geinstalleerd is! Ik zou het graag weer willen installeren, omdat het zo'n handig, klein en op de achtergrond draaiend backupprogje is.
  Wie kan me me nog wat verder helpen?? :roll:
 • Na lang zoeken op de site van ms trek ik de volgende conclusie. Als je office deinstalleerd wordt niet pfbackup ook gedeinstalleerd. Dit zou volgens ms via software verwijderen moeten.
  Ik denk dus dat na je herinstall van office de functie reservekopie gewoon weer was geactiveerd. Maar ik weet dit niet zeker hoor.

  Als je nog een reservekopie van je register hebt voor verwijderen probeer deze dan eens terug te zetten en kijk dan eens of de functie in outlook actief is.
 • PC1 bedankt voor het zoekwerk. Ik heb helaas geen kopie gemaakt van het register (nooit verwacht dat nodig te hebben bij een reïnstall van Office!).
  Ik heb maar eens een mail naar Microsoft gestuurd, wie weet komt daar een zinnig antwoord vandaan….
  Wordt vervolgd!
 • Staat in Software lijst "Microsoft Outlook Personal folders Backup" of "Microsoft Outlook reservekopie voor Persoonlijke Mappen" er niet in?

  (start/configuratiescherm/software)
 • Helaas niet, dat is het probleem.
  Ook in het register is er geen enkele verwijzing naar te vinden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.