Vraag & Antwoord

Anders (software)

HELP SOS problemen met windows

Anoniem
Alicante
2 antwoorden
 • Beste mensen,

  ik had 3 jaar terug mijn computer met windows xp home erop lopen maar toen kreeg ik een virus en wou ik de computer formateren en dat lukte niet met die xp home vandaar dat ik toen xp pro erop heb gezet maar weliswaar een illgale versie … nu kreeg ik dus hele tijd dat gedoe van bla bla je hebt ilegalle software terwijl ik gewoon een orignele home hier heb liggen met key!

  nu heb ik het dus voor mekaar gekregen .. (ben niet zo handig met computers) dat ik 2 verschillende soorten windows op mijn comp heb lopen maar de comp start auto de home editie en kan ook niks formateren (geprobeerd met beide versie pro en home) want als ik de partitie wil verwijderen zegt het systeem dit is niet mogelijk omdat u meerdere besturingsystemen erop heeft staan

  ik vben nu bij zo winkeltje geweest waar men me vertelde dat ie mijn pc helemaal schoon en leeg kan maken voor 50 euro dat is echt veel geld !!! en dan ik dan beter ook gelijk een nieuwe hardschrijf er bij kan kopen van 50 euro :-? :-?

  maar ik moet toch zelf ook die pc leeg en schoon kunnen krijgen :(
 • Je moet als eerste zorgen dat bij het opstarten eerst naar je cd-rom wordt gekeken. Dit kun je in je bios aanpassen.
  Dan je XP schijf in de cd-rom leggen en je pc opstarten. Als het goed is gebeurd dit vanaf de cd-rom. Dan kan je eventueel partities verwijderen en/of toevoegen en formatteren. Daarna kan je XP opnieuw installeren. Wel je bios weer aanpassen zodat je pc vanaf HD opstart.

  Succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.