Vraag & Antwoord

Anders (software)

videorecorder naar pc probleem

Anoniem
just_me3107
5 antwoorden
  • Ik heb nog een oudere videocamera met een aantal bandjes die ik wil omzetten naar de pc. Ik heb zo een kaart met video in en out laten zetten en het programma pinnacle 10. Als ik de camera aansluit krijg ik geen geluid. Ik heb zo een vermoeden dat ik het geluid in windows op analoog moet zetten. ( Ik heb al eens met iemand anders zijn camera gewerkt met mini dv bandjes, hier had ik hetzelfde probleem maar toen had ik op internet iets gevonden dat ik het geluid moest omzetten). Kan iemand mij vertellen hoe ik dat moet doen, of misschien dat het er een andere oplossing is.

    grts
  • Heb je het geluid wel apart aangesloten (line-in geluidskaart)? Video-in is namelijk alleen voor het video-signaal.
  • is de micro ingang van de geluidskaart daar ook goed voor..? Ik heb zo een aansluiting voor in de mircro ingang met aan het uiteinde en rode en witte stekker.. Ik vermoed dat dat genoeg is, en ik vermoed ook dat ik de instellingen moeten veranderen naar mono gelijk ik al eerder zei.
  • [quote:ad3e170468="just_me3107"]is de micro ingang van de geluidskaart daar ook goed voor..? Ik heb zo een aansluiting voor in de mircro ingang met aan het uiteinde en rode en witte stekker.. Ik vermoed dat dat genoeg is, en ik vermoed ook dat ik de instellingen moeten veranderen naar mono gelijk ik al eerder zei.[/quote:ad3e170468]Liever de line-in gebruiken, microfoon in is niet alleen mono, het vraag ook een heel ander signaal niveau. Gebruik van de microfoon zal echt afbreuk doen aan het eindresultaat.
  • ik hoop dat ik dat heb. Op die kaart van de line-in staan 4 aansluitingen, twee van die gele aansluitingen met video in en out en ik denk dat de andere 2 midi aansluitingen zijn. Zo een ronde plug met 4-5 pinnen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.