Vraag & Antwoord

Anders (software)

BlueTooth

Anoniem
tijmsja
10 antwoorden
 • hallo,
  ik heb op me mobiel (motorola E770V) bluetooth en ik heb voor mijn PC een Bluetooth Dongle met het progamma IVT Bluetooth Soleil. nou vind ik dit progamma niet helemaal goed werken en heb ik een limiet van 5MB dat ik maar mag versturen. Terwijl ik het wel in de winkel gekocht heb.
  nou vroeg ik me af of er ook andere progamma's zijn waarmee ik dingen kan versturen naar me mobiel met de Bluetooth Dongle…? ook zou ik graag spelletjes op me mobiel willen zetten met bluetooth… heb je daar ook speciale progamma's voor?

  alvast bedankt.
  Mvg. Tijmen
 • Je zult een ergens (dongle) bijgeleverde proefversie van IVT Soleil hebben. Die is onbuikbaar, want je hebt maar een paar MB's,

  Bij je telefoon heb je, als het goed is, een volledig softwarepakket meegeleverd gekregen op CD waarmee je allerlei uitwisseling tussen PC en GSM tot stand kunt brengen. Inclusief Bluetooth.

  Anders is dit pakket van de Motorolasite te downloaden. Kijk hiervoor ook in de handleiding van je GSM.
 • ik heb de software maar daar kan ik geen spelletjes mee verzenden naar me Mobiel… is er een ander Bluetooth Progamma voor?
 • In welke vorm heb je die spelletjes dan? Bluetooth = Bluetooth. Een simpel communicatieprotocol waar geen aparte programmas voor zijn.

  Wat lukt er dan niet? Het maakt veel uit in welke map van je GSM/geheugenkaart je dingen plaatst vanaf je PC. Sommige toepassingen/bestanden worden niet in bepaalde mappen geaccepteerd.

  Ook zijn er toepassingen die direkt op je GSM moeten worden gedownload, zonder tussenkomst van de PC.

  Je zult wat duidelijker in je omschrijvingen moeten zijn.
 • nou mijn vraag is dus eigenlijk gewoon:
  Hoe kan ik Spelletjes op mijn Mobiel zetten met Bluetooth, en wat voor progamma heb ik daar voor nodig?

  Telefoon: Motorola E770V
  en ik heb thuis een USB-Dongle.
 • Ik herhaal nog maar eens: In welke vorm heb je die spelletjes dan? Wat voor spelletjes?

  Want meestal zet je spelletjes op je GSM door een spel OP de GSM te downloaden via de telefoonverbinding: Je gaat naar een website en kiest een spel, geeft vervolgens je mobiele nummer op en het spel downloadt DIREKT op je GSM.

  Spelletjes zijn ook zeer gebonden aan merk/type telefoon.

  Als Je dan toch spelletjes wilt overzetten vanaf je PC is de Motorolasoftware voldoende daarvoor. Dan zul je de handleiding erbij moeten zoeken.

  Voor de goede orde: jouw vraag heeft niets met Bluetooth te maken. Je kunt je GSM ook met een USB-kabeltje aan je PC hangen. Dat werkt nog veel sneller ook. Jouw vraag is een spelletjes/GSM vraag.
 • oke
  ik heb Motorola Phone Tools 4.0 geinstalleert en de handleiding gelezen. opeen gegeven moment vraagt die hoe je je pc wilt verbinden met je mobiel. nou daar doe ik natuurlijk met Bluetooth. dat vraagt die of je de software wilt installeren of al geinstalleerde software wilt gebruiken. dan doe ik software installeren. dan gaat die het installeren, dan vraagt tijdens de installatie of je de Bluetooth Apparaat wil aansluiten. dan doe ik me Bluetooth Dongle er in maar dan kan die hem niet vinden. en als die dan automatisch sotware wil installeren (van windows zelf; als je iets hebt aangesloten in de USB; Wizard Nieuwe Hardware Gevonden) dan gaat die zoeken naar een besturings progamma en staat er USB-Device met een ''?''. en dan is die klaar en zegt die: de hardware is niet geinstalleert omdat de benodigde software niet gevonden is? eerst vond die hem altijd wel…? hoe kan dat… ik denk dat daarom Motorola Phone Tools het ook niet veder kan installeren omdat die dat ding niet herkent terwijl die dat altijd gedaan heeft…? heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

  Mvg. Tijmen
 • Motorola software installeert niet de software voor je Bluetooth dongle. Bij de dongle is software meegekomen. Anders even op de website van de fabrikant kijken. Ik heb zelf net nog een MSI-dongletje van 4 jaar oud geïnstalleerd met software van de MSI site.

  Dus eerst de dongle erin steken, als Windows erom vraagt de lokatie aangeven waar je donglesoftware staat en installeren en DAN je Motorolasoftware opstarten en Bluetoothverbinding laten maken.
 • Oke het is gelukt met Motorola Phone Tools 4.0… ik kan nu dingen naar me mobiel sturen met Bluetooth… Alleen geen Spelletjes… het bestand soort van de spelletjes is ''.JAR''. maar die kan ik nergens in me mobiel zetten. bij Motorola Phone Tools staan 3 mappen; Audio, Picture en Video. maar geen map voor games (apps). weet iemand hoe ik die spelletjes moet installeren (in welke map ik ze moet stoppen…)?

  Mvg. Tijmen
 • Op deze pagina vind je meer info over het uploaden van Java apps op je mobiel. Misschien heb je daar wat aan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.