Vraag & Antwoord

Anders (software)

drivers psc-2410: help!

5 antwoorden
  • Ik heb deze hp printer al een paar jaar met veel genoegen in gebruik. Plots stopt de driversoftware er mee. De originele cd natuurlijk nergens te vinden, wel de mac versie maar ik werk (helaas) in w-xp. Op hp site driver gedownload. Vele uren later nog steeds allerlei cryptische foutmeldingen, ondanks allerlei reinigingsacties op de pc bijv. Heb geen zin xp weer helemaal te installeren. Oude driver zou mi toch moeten werken? Heeft iemand nog de originele windows versie op hp-cdrom van de drivers in bezit en mag ik daar een kopie van (maken)? Uiteraard indien van toepassing tegen vergoeding. Dit gedoe dupeert me nogal omdat ik de printer ook zakelijk gebruik. Bij voorbaat dank voor je reactie! Groet, Harke
  • Google is zo leuk: http://www.opendrivers.com/driver/232177/hp-psc-2410-2410v-2410xi-photosmart-all-in-one-full-driver-v4.2.0-windows-98-me-2000-xp-free-download.html of anders naar de site van HP gaan.
  • Dan word ik weer naar hp gestuurd en dat werkt dus niet. Ik vermoed dat installatie vanaf de originele cdrom de beste oplossing is. Harke
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=mp-23694-1&lc=nl&cc=nl&dlc=nl&product=303753&os=228&lang=nl kopieer dit in je browser...ga dan naar beneden totdat je de zwarte (bij ' stap 3 software verkrijgen') downloadknop 'nu downloaden' tegenkomt....moet ik nu alles voorkauwen? -Ik ben m aan het downloaden hoor...maar geannulleerd want ik heb m niet nodig- :lol:
  • Het menu van HP dirigent bleek niet te verschijnen als de software werd opgestart. Na veel zoekwerk: interactie met IE7!!! Nu moet je met een truc het openingsscherm zichtbaar maken. Zie HP.nl Heerlijk al die Windows software, echt een aanwinst voor de mensheid.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.