Vraag & Antwoord

Anders (software)

hotmail berichten branden

Anoniem
Menno2
7 antwoorden
 • Weet iemand of het mogelijk is om alle hotmail berichten uit de inbox op te slaan (op harde schijf / CD)? Al dan niet via outlook.

  mvg,

  Menno
 • Als je je hotmail account al een tijdje hebt, kun je deze in Outlook (Express) zetten. Vanuit daar kun je je berichten eenvoudig exporteren en vervolgens op CD branden. Met recente hotmail accounts is dat helaas niet meer mogelijk.
 • [quote:4b3eb6fd41="JBS"]Als je je hotmail account al een tijdje hebt, kun je deze in Outlook (Express) zetten. Vanuit daar kun je je berichten eenvoudig exporteren en vervolgens op CD branden. Met recente hotmail accounts is dat helaas niet meer mogelijk.[/quote:4b3eb6fd41]


  tuurlijk wel….doe 'print screen' en sla de pics op als jpg en brandt ze :)
 • [quote:2391b2ea5b="rsweres"][quote:2391b2ea5b="JBS"]Als je je hotmail account al een tijdje hebt, kun je deze in Outlook (Express) zetten. Vanuit daar kun je je berichten eenvoudig exporteren en vervolgens op CD branden. Met recente hotmail accounts is dat helaas niet meer mogelijk.[/quote:2391b2ea5b]tuurlijk wel….doe 'print screen' en sla de pics op als jpg en brandt ze :)[/quote:2391b2ea5b]Ja, maar dat is nou net niet wat er bedoeld wordt lijkt mij…
 • ok,,,

  ik heb een vrij oude hotmail account +- 10 jaartjes denk ik,, oud genoeg neem ik aan.
  echter ik heb ben recentelijk overgestapt naar de windows live versie,, ik hoop niet dat dit invloed heeft,

  maar goed, hoever ik ben gekomen:

  ik heb dus outlook geconfigureerd, zodat ik men hotmail hierin kan openen. ik heb onder de optie importeren en exporteren gekeken waarna ik de folder "junk email" heb geexporteerd (junk email om ff te testen). Ik kon het opslaan als backup.pst, dus heb dit maar gedaan. Ik weet echter niet of dit de juiste keuzes waren, en belangrijker nog, hoe ik het bestand nu weer kan openen. Ik hoop dat iemand me verder kan helpen.

  mvg,
 • ok,,

  ik ben hoop ik verder gekomen,, want bedacht me net dat ik tevens kan importeren in outlook, en laat daar nou net het importeren van .pst files staan :)

  dus wanneer ik het goed heb kan ik al mijn mail dus exporteren als .pst file, en later eventueel weer importeren als eenzelfde file, if not say so

  btw, wat gebeurt er wanneer ik een te recente account heb waarbij het onmogelijk is om te exporteren/importeren?
 • [quote:a43b0dfb20="Menno2"]btw, wat gebeurt er wanneer ik een te recente account heb waarbij het onmogelijk is om te exporteren/importeren?[/quote:a43b0dfb20]Dan krijg je na het toevoegen van je account in Outlook (Express) bij het downloaden van de mappen en berichten de melding dat het niet meer mogelijk is met die betreffende account.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.