Vraag & Antwoord

Anders (software)

Wissen van CD-RW en DVD-RW

Anoniem
Salseros
5 antwoorden
  • Ik ben voor een vriend op zoek naar een programma waar je zowel CD- als DVD-RW's mee kunt wissen. Hij gebruikt Pinnacle Studio en die schijnt dit niet te kunnen. Het enige wat ik op internet en in forums tegenkom is SuperBlank. Dit programma werkt echter niet. Er gebeurt niks, heb het ook op mijn eigen PC geprobeerd. Weet iemand hier een geschikt progje voor? Om Nero te installeren om alleen een schijfje te wissen vind ik eigenlijk te veel van het goede. Alvast bedankt.
  • Zelf heb ik geen weet van programma's die enkel bedoelt zijn voor het wissen van CDRW/DVDRW.
    Een gratis brander tool: http://www.snapfiles.com/get/deepburner.html
  • volgens mij kan het met www.nero.com of met www.roxio.com
  • Ik zal Deepburner die Eddy X suggereert eens proberen, is in ieder geval niet zo'n groot programma. Dat het met Nero kan begrijp ik, maar zoals gezegd brandt hij met Pinnacle en om nu Nero te installeren voor alleen een CD'tje te wissen lijkt mij een beetje teveel van het goede.
  • Ik heb Deepburner geïnstalleerd, programma meldt vrolijk "schijf gewist" maar helaas staan alle bestanden nog steeds op de CD. Met Clone Cd precies het zelfde. Heb toch uiteindelijk Nero maar bij hem geïnstalleerd. Programma van over de 100 Mb om enkel een schijfje te kunnen wissen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.