Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bootable Iso bestand branden

6 antwoorden
  • Mensen, Ik zit met een lastig probleem. Ik probeer software op een dvd te branden maar dat lukt niet. Ik heb het als nrg. bestand binnen gekregen, daarna met MagicIso geconverteerd naar een Iso bestand. Beide bestanden geprobeerd te branden, maar komt dan met de melding van (plaats een cd (dvd) in de cd-rom etc.) dus er staat niets op wat ie normaal kan lezen. Het is de bedoeling dat het bestand op een dvd komt te staan en dan als ik de pc opstart gelijk gaat draaien. (dus net als een XP cd die opstart als je de pc aanzet) Het programma waar ik het mee heb geprobeerd is Sonic, dat is een brand programma dat automatisch meegeleverd werd bij de dell laptop van m'n pa. Desnoods zet ik nero er op, want daar heb ik ook nog wel 1 van liggen, maar dan moet jullie me wel even uitleggen welke stappen ik dan moet volgen. Het gaat dus om een [b:0c99be7e80]Bootable DVD![/b:0c99be7e80] alvast bedankt, Gr.
  • Met welk programma brand je dit?
  • zoals hierboven staat: Sonic cd/dvd burn nogwat...[url]http://www.sonic.com/products/consumer/default.aspx[/url] [quote:53dc66bdb7]Het programma waar ik het mee heb geprobeerd is [b:53dc66bdb7]Sonic[/b:53dc66bdb7], dat is een brand programma dat automatisch meegeleverd werd bij de dell laptop van[/quote:53dc66bdb7]
  • ow, daar heb ik dan overheen gelezen. Met dat programma heb ik geen ervaring, is er niet een knopje van "Burn bootable dvd" ofzo? net zoals Nero?
  • hmm weet ik zo niet. maar ik ben er al uit dat ik het met Nero eens ga proberen. Heeft iemand daar een stappenplan voor? (instellingen etc)
  • Bij het branden van een image hoef je eigenlijk niets in te stellen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.