Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Inklappen rijen in Exel 2003

Franzie
7 antwoorden
 • links van de rij-nummering op het werkblad is, op een voor mij onbekende wijze, plotseling een plus-teken geplaatst en zijn enkele rijen uit de tabel verborgen. Door op het plus-teken te klikken worden derijen zichtbaar gemaakt en staat er een punt voor de desbetreffende rijen die waren ingeklapt. Nu komt mij deze optie goed van pas maar weet ik niet met welke toetsaanslagen deze functie te activeren is. Wie kan mij daarmee helpen
 • Rijen verbergen en zichtbaar maken kan makkelijk door helemaal links de vakjes te selecteren (erover slepen met je muis) , dan rechtsklikken en kiezen voor verbergen / zichtbaar maken.

  Is vb van 20 tot 30 verborgen, dan selecteer je 19 t/m 31 (want die zie je dan nog wel) en klikt rechts op die selectie, krijg je de keuze Zichtbaar Maken.
 • Ik denk dat je doelt op de Group/Ungroup functionaliteit. Kijk eens in het menu Data, en dan "Group and Outline", ik weet de NL vertaling niet (maar ik denk dat je iets moet hebben als Groeperen)
 • [quote:f5b0e39214="meneer_ed"]Ik denk dat je doelt op de Group/Ungroup functionaliteit. Kijk eens in het menu Data, en dan "Group and Outline", ik weet de NL vertaling niet (maar ik denk dat je iets moet hebben als Groeperen)[/quote:f5b0e39214]

  Groeperen kom ik tegen in de werkbalk Tekenen. De functie is grijs en kan ik niet activeren. Ook niet na selectie van een aantal cellen, rijen of kolommen
 • [quote:1a93cafd89="Passer"]Rijen verbergen en zichtbaar maken kan makkelijk door helemaal links de vakjes te selecteren (erover slepen met je muis) , dan rechtsklikken en kiezen voor verbergen / zichtbaar maken.

  Is vb van 20 tot 30 verborgen, dan selecteer je 19 t/m 31 (want die zie je dan nog wel) en klikt rechts op die selectie, krijg je de keuze Zichtbaar Maken.[/quote:1a93cafd89]

  Dit is niet wat ik bedoel. Bij verbergen en zichtbaar maken van bv rijen krijg je geen "+" teken links naast de betreffende rijen. Bij verbergen en zichtbaar maken kun je de rijen weer zictbaar maken door de naast liggende rijen te selecteren en dan "zichtbaar maken" te kiezen. In het door mij genoemdekun je de rijen weer zichtbaar maken door op het "+"teken te klikken. Vóór elk van de betreffende rij staat dan een punt en onder de punten staat vervolgens een "-"teken. Bij selecteren van het "-"teken schuiven de rijen als het ware achter de overige rijen.
  Ik hoop dat duidelijk is wat ik bedoel. Heb je nog een ander idee
 • meneer_ed bedoelt Overzicht (Data > Overzicht > Overzicht wissen).
 • [quote:748d2e2a0a="FlvanSon"]meneer_ed bedoelt Overzicht (Data > Overzicht > Overzicht wissen).[/quote:748d2e2a0a]Die bedoel ik ja :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.