Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

IE 7 en software van HP (Digitale Camera)

gerben
10 antwoorden
 • Na installatie MS IE 7:

  Werkt de Software van de digitale camera (735) van HP niet of nauwelijks meer.
  Ontladen gaat zeer moeizaam en beelden worden tijdens het ontladen ook niet meer getoond.
  Software loopt vervolgens vast en internet wordt afgesloten vervolgens een algehele vastloper van het gehele systeem.
  Na een herstart werkt vervolgens alles weer, behalve de HP software van de camera niet meer. Die van de printer overigens nog wel.

  Software al opnieuw geinstalleerd. Probleem blijft. Ligt duidelijk aan IE 7. Bij HP is het probleem bekend maar men heeft nog geen oplossing.
 • Ik ben bij een kennis ook eens tijden bezig geweest met de software van hp. Uiteindelijk er maar helemaal afgegooid, en gewoon de windows wizard gebruikt. Die werkte namelijk zonder problemen met de camera. Ik had trouwens nog grotere problemen. De software liet zich onmogelijk verwijderen. Heb windows twee keer opnieuw geïnstalleerd. Als je trouwens een geschikte cardreader in je systeem hebt, is dat wellicht nog een betere oplossing. Die kun je rechtstreeks lezen in explorer.
 • Lijkt een algemene ziekte te zijn bij HP; zelf had ik problemen met de scannersoftware van HP, na de installatie van IE 7.
  En nu ook digitale camera's ? :evil: :x
  Enfin; hier de oplossing: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=oj-46104-1&lc=en&cc=us&dlc=en&product=90112&os=228&lang=en
 • Ik moest toen ook nog een update van een 20 à 30 MB downloaden, vanaf een supertrage server. Kon je ook nog een half uur op wachten dus. Maar hielp geen fuck, de problemen werden alleen maar erger.
 • [quote:3c1a2ca577="gerben"]Ik moest toen ook nog een update van een 20 à 30 MB downloaden, vanaf een supertrage server. Kon je ook nog een half uur op wachten dus. Maar hielp geen fuck, de problemen werden alleen maar erger.[/quote:3c1a2ca577]

  Dat zijn ook mijn ervaringen met een PSC 2110. HP is een ramp !
  Het is toch te treurig voor woorden dat ze dat compatibiliteits -probleem met IE7 nog altijd niet definitief hebben opgelost.
  Die verd….. HP-Dirigent laat ik nu maar voor wat die is (= niets) en scan met Paint Shop Pro om de scans van daaruit te faxen.
  Mensen, meldt vooral al uw HP-klachten aan HP. Misschien worden ze ooit wakker.
 • HP is goed in hardware, maar niet in software. Ik heb hier ook nog een hp scanner staan (gekregen), die niet goed werkt met de meegeleverde software, constant foutmeldingen, soms rebooten voor ie iets wil doen, etc. Maar doet het gelukkig wel goed met vuescan. Maf dat anderen die problemen kunnen oplossen, waar hp dat zelf blijkbaar niet kan.
 • Vandaag even de automatische Microsoft WindowsXP update gecontroleerd, bij de hardware-updates was er ook een update voor mijn HP scanjet. :o
  Ondertussen is het probleem reeds opgelost door HP.
  Vraag is natuurlijk of Microsoft vrijuit gaat als oorzaak van het probleem.
 • Voor alle reacties en adviezen DANK !
 • Via HP heb ik nieuwe software aangereikt gekregen. HP Photosmart Essential. De oude software HP Photo and Imaging is niet compatibel met IE7. Ik heb van de camara een diskdrive gemaakt en alles werkt weer toppie.

  Bedankt een ieder voor het meedenken.

  Groet,
  Niek
 • Ik vind het overigens wel erg kort door de bocht om te gaan schelden op HP als Microsoft een nieuw product op de markt brengt wat niet compatible is met de software van derden. Misschien Microsoft de "huid eens volsche….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.