Vraag & Antwoord

Anders (software)

Rainbow Six te zwaar voor mijn pc?

5 antwoorden
  • Hallo Ik kan het spel Rainbow Six Vegas maar op een resolutie spelen van 800x600, omdat het spel bij een hogere resolutie gaat haperen. Waaraan kan dit liggen? Zou het kunnen zijn dat ik te weinig geheugen in mijn pc heb zitten of is het spel te zwaar voor mijn pc? Zie de site onderaan dit bericht voor mijn specs. Alvast bedankt voor de reacties, Marco
  • Systeem vereisten kun je hier vinden: http://store.ubi.com/item.jsp?item=68321 Heb je ook problemen met andere spellen?
  • Mijn pc voldoet aan al deze eisen, maar denkt u/je niet dat 1 GB te weinig is?
  • [quote:23c3872ee2]Heb je ook problemen met andere spellen?[/quote:23c3872ee2] Ik kan Age of Empires III spelen op een resolutie van 1280x1024 met AF op 2x en Interferentie op 8xS.
  • Systeemeisen van games, opgegeven door de producenten, kun je vaak rustig verdubbelen. Dat is ook logisch, want anders zal niemand die game kopen. Dus kijk eens [url=http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2895]hier[/url] en dan zie je dat je systeem te traag is voor een goede performance. Vegas is momenteel een van de meest veeleisende games, voor wat betreft systeemperformance dan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.