Vraag & Antwoord

Anders (software)

Aanhalingstekens zonder spatie

3 antwoorden
  • Onder XP heb ik ooit eens een instelling gedaan waardoor de ' en " tekens bij het aanslaan direkt op het beeld verschijnen en je niet ook nog eens een spatie hoeft te geven om ze zichtbaar te maken. In mijn nieuwe Vista-installatie druk ik op de enkele of dubbele aanhalingstekentoets en verschijnt het teken pas als ik daarna de spatiebalk heb ingedrukt. Vervelend. Weet iemand hoe ik met het indrukken van de aanhalingstekenstoetsen (mooi scrabblewoord) direkt de tekens op het scherm krijg?
  • Ligt aan de toetsenbord instelling. Je hebt nu waarschijnlijk "vs internationaal" ingesteld. Als je dat op "vs" instelt, heb je geen toetscombinaties meer. Overigens, het is even wennen, maar letters met accenten tik je zo aanzienlijk eenvoudiger. Ik vond het eerst ook maar niks, maar ik gebruik het nu al weer een hele tijd.
  • Helaas, welke toetsenbordinstelling ik ook instel, het leidt niet tot verandering. Ik weet niet of dit nog te maken kan hebben met de Setpoint software die ik voor mijn Logitech toetsenbord heb geïnstalleerd. Dank i.i.g.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.