Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook onzichtbare berichten

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Outlook geeft bij mij aan dat er nog 7 berichten moeten worden verzonden. Echter deze staan niet in POSTVAK UIT. Waar kan ik ze nog meer vinden? Het zijn waarschijnlijk leesbevestigingen. Het probleem is dat de eerste blijft hangen…
 • zet eens achter de snelkoppeling van outlook. (eigenschappen) /cleanviews
  b.v snelkoppeling aanmeken op je bureaublad en dan "C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE" /cleanviews in de locatie zetten.
 • Oke, en wat doet deze command (zit nu nog op me werk)?
 • het pad waar outlook staat C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE" of iets in die buurt.
  en achter de aanhalingstekens een spatie met /cleanviews

  je kan ook de snelkoppeling die je al hebt van outlook aanpassen. (is wel zo makkelijk om daar gewoon de /cleanviews achter te zetten.
 • Ik heb even op me werk gekeken, als ik daar een leesbevesting verstuur dan gaat hij ook niet via postvak uit en komt ook niet in verzonden items. Hoe gaat dit? Wordt het verborgen of heeft Outlook een apparte bak voor dit soort berichten?
 • lees en ontvangstbevestigening worden ingebakken in het e-mailtje. Dus als je een lees of ontvangstbevestiging bij een e-mail verstuurd zie je er zelf niets van.

  Op het moment dat de e-mail bij de andere persoon aankomt krijgt hij/zij een melding dat je een lees/ontvangstbevestiging bij hebt gevoegd en of ze het oke vinden dat ze een bevestiging versturen.
  Als ze dat goed vinden dan pas krijg jij een bericht in je postvak in.
  Helaas werkt de leesbevestiging niet altijd. b.v. als ze een leesvenster hebben.

  Voor meer informatie voor commands in outlook: http://office.microsoft.com/en-gb/outlook/HA010347711033.aspx

  De meeste van deze commands werken ook bij andere versies van outlook.
 • Het principe van een leesbevesting snap ik wel. Maar mijn eigelijke vraag was, als ik de bevestiging accepteer, zie ik niks via POSTVAK UIT gaan. Of te wel, er wordt een bericht naar de afzender gestuurd zonder dat je dat ziet.
  Mijn probleem is dat zo'n berichtje blijft hangen of er niet uit wil, nu kan ik geen enkel mailtje sturen omdat hij eerst zo'n bevestiging wil sturen.

  Iedergeval dank voor je moeite.

  PS. /cleanviews hielp helaas niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.