Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

pdf splitten

Anoniem
None
7 antwoorden
 • hallo,

  ik heb een aantal pdfjes van tijdschriften gekregen. men wil deze splitten, zodat mensen per rubriek een pdf kunnen ophalen, en niet de hele pdf hoeven te krijgen voor 1 rubriek.

  nu zit ik met het probleem dat het van die druk-klare pdf's zijn. dus hoort de pagina die links zit, niet bij de pagina die rechts zit.

  Weet iemand daarom een programmatje oid, die niet alleen kan splitten per pagina (die zijn er bij hopen), maar waar je ook in de pagina kan splitten? (kan ik later de paginas van elke rubriek bij elkaar zoeken en weer mergen..)

  alvast bedankt!

  Peter
 • heb je een zg pdf printer (software die een printer simuleert met als output pdf´s)?
  dan kan je per opdracht ´print huidige pagina" een nieuwe pdf voor elke pagina maken.
 • dat heb ik, en dat is op sich het probleem ook niet. deze progjes zijn er legio van op internet.

  maar bij van die druk klare pdf's staan er in feite 2 pagina's op een blad. (haal van zon geniet boekje de nietjes eruit, pak 1 vel los, dat is wat ik te zien krijg..)

  weet je hoe ik dat uit elkaar kan krijgen?

  Peter
 • wellicht heb je iets aan PDFTools 1.2
  te vinden op http://www.sheelapps.com/
 • nog steeds niet met in een pagina knippen. alle progjes gaan over het splitten PER pagina, terwijl ik ook IN een pagina wil knippen..
 • Kun je doen met een opmaakprogramma, zoals Illustrator. Maak een nieuw document en importeer je bestand.
  Sla het daarna weer op als een PDF.
 • ik zag juist een soortegelijke oplossing met adobe acrobat (proffessional) gelukkig heb ik die :D, kan ik gwoon croppen op een halve pagina, sla ik hm op als a.pdf, crop ik vervolgens de andere helft, noem ik b.pdf. dan zijn er verder genoeg progjes om deze weer per pagina te splitten :d

  dank je wel!

  Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.