Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hotmail binnenhalen/versturen in MS Outlook

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Vanwege alle mailadressen die ik gebruik heb ik sinds kort alles via MS Outlook lopen, zodat alles centraal binnen komt. Van Digitalus, @home en 2Uhosting werkt het perfect. Bij Hotmail lukt het echter niet. Ik krijg dan de melding dat ik maar de betaalde versie van hotmail moet nemen. Daar heb ik echter geen zin in, hotmail is voor mij maar een "bij-account" wat ik invul als ik ergens op internet een mailadres moet opgeven. Ik ontvang er slechts incidenteel email op.

  Is er een manier om dit probleem te omzeilen en toch met de gratis versie van hotmail te mailen via MS Outlook? En is dit dan legaal of illegaal?

  -edit-
  Deze had onder communicatie en hosting moeten staan volgens mij. Excusé :oops:
 • Ik ben ooit wel eens programmaatjes tegengekomen, waarmee je hotmail als pop account kon aansturen. Weet zo even geen titel meer, maar moet met google wel te vinden zijn, denk ik. Je kunt hotmail trouwens ook gewoon online blijven gebruiken, als het toch geen belangrijk account is.
 • [quote:767f640d5a="Ger"]Vanwege alle mailadressen die ik gebruik heb ik sinds kort alles via MS Outlook lopen, zodat alles centraal binnen komt.[/quote:767f640d5a]Het lijkt mij het handigst om in jouw geval al je emailadressen direct bij Outlook of Outlook Express te nemen. Die methode geeft denk ik het minst kans op complicaties in de toekomst. Want dat het nu goed gaat gaat betekent niet dat het altijd goed blijft gaan.

  En als je eens lang ziek wordt, kan een vriend dan makkelijker zonodig je emails organiseren. Je moet bij mijn voorstel wel email-adreswijzigingen versturen aan al je contacten en webforums.
 • Bedankt, maar zo doe ik het ook. :)
  Alles is benaderbaar via webmail. De inloggegevens van hetgeen ik beheerder ben zijn bekend bij de medebeheerder en bij hetgeen ik medewerker ben is het bekend bij de beheerder. Behalve dan de privézaken.
  En omdat we ook de telefoonnummers van elkaar hebben kunnen we eenvoudig doorgeven als we een tijdje afwezig zijn om deze of gene reden.

  @Gerben: ik ken wel Hotpop, maar voor zover ik het begrepen heb werkt dat hetzelfde als MS Outlook; je moet een mailserver van Hotmail opgeven. Of kan dat ook omzeild worden?
 • volgens mij kan het niet om de simpele reden dat dit 1 van de voordelen is van een betaalaccount van hotmail.
  Met andere woorden het is ook gewoon illegaal, microsoft staat het niet toe als je geen betaalaccount hebt.
 • Degenen met een oude Hotmailaccount die kunnen het WEL.
  Degenen met een Hotmailaccount die jonger is dan 1 a 2 jaar die hebben pech gehad.

  Wat je doen kunt: neem Gmail, daar kan het wel mee.
 • [quote:bc499d84b9="Rumaro"]jonger is dan 1 a 2 jaar [/quote:bc499d84b9]Die van mij stamt uit medio 2004. Dat zou dan toch moeten lukken begrijp ik? Zo ja, leg uit… :)
 • Misschien heb je iets aan deze link En dan kiezen voor 'een email account toevoegen'

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.