Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ccleaner / IE7

Anoniem
lion
3 antwoorden
 • Ik had bij een familielid al bemerkt dat de hele mappenstructuur van "Tijdelijke Internetbestanden" met wijziging van IE6 naar 7 de status "systeemmappen" gekregen hebben. (Is bij IE6 alleen "hidden";).

  Maar ik merk nu nog meer afwijkingen. Bij gebruik van Ccleaner wordt wel de index.dat file uit de Cookies map verwijderd, maar niet de index.dat file onder de map Content.IE5……..
  Op een of andere manier pakt Ccleaner die niet meer aan en heb ik 'm (als Admin.) bij dat familielid "handmatig" in safe mode moeten verwijderen.
  Zijn er onder jullie die dit kunnen bevestigen? Zou een herinstall. van Ccleaner zoden aan de dijk zetten? (Omdat-ie mogelijk nog van een oude situatie uitgaat…)
 • Helemaal niemand?
  Jongens, kijk eens naar de grootte (eigenschappen) van de map Temp Internet Files nadat-ie geleegd is en door Ccleaner "onder handen genomen"……
  Als er na de laatste handeling (gevolgd door een herstart) nog meer dan 1 Mb wordt gemeld, dan is die index file nog steeds niet vervangen door een nieuw exemplaar……..
  Ofwel: Ccleaner gaat na een wisseling van IE6 naar 7 (wat betreft die index file) de mist in…..
  Structureel of exemplarisch?
 • Ik heb wel gemerkt dat de Tempri internet map is verplaatst,want ik haal soms filmpjes uit die map om met vlc te bekijken op vol scherm.
  Heeft u de nieuwste ccleaner 138?

  http://www.ccleaner.com/download/downloadpage.aspx?1

  Wordt vaak geupdated

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.