Vraag & Antwoord

Anders (software)

Battlefield 2 fout

Anoniem
Sun-Tzu
9 antwoorden
 • Ik heb nu al een weekje ofzo Battlefield 2, en kom erachter dat hij een fout geeft als het gaat om Display Memory,
  Als ik het spel start, zie je een zwart beeld (heel normaal bij opstarten) maar hij sluit af in enkele seconden zonder iets anders aan te geven, of een foutmelding te geven.
  Hij zecht bij een test-runnetje dat ik te wienig Display Memory heb, 32mb, en heb 128mb nodig, me beeldscherm is een SiS
  maar moet ik nou soms een nieuw beeldscherm kopen? :-? :o
  Of kan ik iets anders kopen/downloaden om Display Memory te vergroten? En zo ja, wat dan wel? (downloaden lijkt me niet zo, maar ik weet niet wat het voorderest inhoud) Hoop dat iemand mij kan helpen.
 • Wat jij nodig hebt is een heuse videokaart, die ontbreekt (Of in ieder zeg je daar niets over). Onboard videochipsets stellen over het algemeen niets voor als je wat complete games wil draaien. Vandaag de dag is minimaal 128mb nodig. Op de doos van de game staan veelal ook specs waaraan de game minimaal moet voldoen, had daar maar naar gekeken.
 • Volgens mij loopt het wel goed met me videokaart, (speel ook WoW, niet dat dat veel zecht)

  http://i84.imagethrust.com/images/3WTR/view-image/bf-2.html
  Hierboven staat een link voor een paar van me statestieken over me pc, die ik ff uit de game mappen heb gehaald van BF2,

  Alles staat er ver boven, behalve dat display dan, als je iets nodig hebt om er beter uit te komen, vraag het maar, ik zoek het wel ff op.
 • Zoals ik je al eerder zei…jou display wordt gestuurd door een on-board video chip die geïntegreerd is op het moederbord en maar 32mb aan werkgeheugen heeft. Ik heb je link bekeken en het bevestigd mijn vermoeden. Je moet een videokaart aanschaffen met minimaal 128 mb geheugen, en dan je onboard chip uitschakelen.
 • Weet je hoeveel zo een dingetje ongeveer kost mischien?
 • Om je te oriënteren: http://www.alternate.nl of www.informatique.nl zo zijn er nog tig sites …dit is maar gewoon een indicatie :)
 • Bedankt ^^ maar, niet dat ik straks iets verkeerd haal …ik zoek een nieuwe "Grafische Kaart" toch?
 • Inderdaad, laat je goed informeren , het loont de moeite om dat te doen alvorens tot aanschaf over te gaan en het straks 'huilen met de pet op is'…sucses :)
 • Hartstikke bedankt, heb dankzij een andere site (ook een forum geplaatst) ook tegelijkertijd informatie binnengehaald, nogmaals bedankt en zal kijken wat ik zal doen :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.