Vraag & Antwoord

Anders (software)

Volledig scherm IE7 browser

Anoniem
mdecoster
5 antwoorden
  • Ik gebruik IE7 als browser, heb meerdere gebruikers aangemaakt en ook deze gebruiken IE7. Bij één van de gebruikers wordt, na het starten van de browser, het scherm automatisch volledig. Met F11 is dit wel weer te verkleinen, maar hij onthoud deze instelling niet. Elke keer dat de browser weer gestart wordt, wordt het beeld automatisch volledig. Bij de andere gebruikers is dit niet. Waar kan dit aan liggen? Virusscan is gedaan (NAV), deze vindt geen virussen.
  • Waarschijnlijk heb je ooit IE7 wel eens afgesloten met een kleiner schermpje. Start IE7 nogmaals op en maak het scherm groot d.m.v je muis tot maximaal grootte. Sluit IE7 af, en open het nogmaals…voilá, nu zal ie voortaan normaal opstarten, zo ben ik hier ook achter gekomen. Er is verder niets aan de hand :)
  • Dit is helaas niet de oplossing. Met volledig scherm bedoel ik de F11 functie, waarbij het scherm volledig beeldvullend wordt en waarmee ook de taakbalk(en) verdwijnen. Beweeg je met de muis naar de boven (of onder) rand, dan verschijnen deze weer. Dit ter verduidelijking.
    Het probleem zit hem dus in de F11 functie. Bij elke opstart van de browser maakt hij het scherm dus beeldvullend (zonder de taakbalk(en)) en om de één of andere reden lukt het maar niet op deze instelling op te heffen en er voor te zorgen dat de browser deze onthoudt. Het rare is, dat dit slechts bij één van de gebruikers is.
  • probeer is de standaardinstellingen te herstellen,

    extra>internet opties>geavanceerd>geavanceerde instellingen herstellen
  • Nee, helaas zit het probleem niet daar. Ik ga maar eens neuzen in het register. Kijken wat de waardes zijn op mijn gebruikersnaam en wat de waardes zijn van de gebruiker waar de fout zit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.