Vraag & Antwoord

Anders (software)

software voor projectplanning

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Goedemiddag!

  Voor het communicatiebureau waar ik werk, ben ik op zoek naar goede software voor projectplanning. Wij produceren o.a. magazines en ik zoek specifiek een programma dat planningen tegn elkaar doorrekent en ontdubbelt. Geen idee of zoiets bestaat.

  Met vriendelijke groet,

  Hans van der Lee
  JB&A exxion Communicatie
  info@exxion.com
 • Heb je al naar Microsoft Project gekeken?
 • Als je Project echt wilt doorgronden en gebruiken tot het maximaals, raad ik wel een cursus aan. Het lijkt zo verraderlijk eenvoudig maar voor eenvoudig werk is het een olifant ipv een mug. Het is complex en megalomaan van inrichting. Je kunt er dus heel veel mee, maar zoveel dat het echt studie vereist.

  Helaas ken ik weinig alternatieven. Ook wel eens gezocht naar iets eenvoudigs voor mijn werk om werk en resources enkele weken in het voor te kunnen inplannen. Eenvoudig met blokken enzo, Niet te vinden. Kom je altijd weer bij Excel uit. En dat is nou net geen planningtool maar alleen een rits blokjes…

  Hou me ook aanbevolen voor goede alternatieven.

  groetjes Edmond
 • Wellicht is dit een oplossing voor je. Het is een online agenda, met mogelijkheden op het gebied van projectplanning. Weet niet of het krachtig genoeg is voor jouw doeleinden, maar je kunt er eens naar kijken. Als je zelf geen webserver hebt, installeer dan bijvoorbeeld xampp.

  http://www.k5n.us/webcalendar.php
  http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.