Vraag & Antwoord

Anders (software)

muziek bibliotheek+afspelen+search in 1 progje

Anoniem
stee0036
5 antwoorden
 • Ik ben opzoek naar een programma'tje waarmee je tegelijk alle muziek op je pc in een zogenaamde 'library' hebt, je ook muziek kunt afspelen, muziek kunt zoeken op je pc (via dat programmatje) en je afspeellijsten kunt maken (eventueel ook nog dat het progje een nummer 'ziet staan' en automatisch daarbij de goede info opzoekt (artiest, naam, album etc.). ook zou het fijn zijn als het programmaatje de muziek zelfstandig naar genre/stijl etc. kan rangschikken. Heeft iemand hier goede sugesties voor?

  alvast bedankt
 • hoi, nogal een uitgebreid iets. Maar ik denk dat de nieuwe windows media player wel iets in die richting kan, en de media library van winamp is opzich ook best uitgebreid. misschien heb je hier iets aan.
  Ik weet niet hoe je aan je muziek komt natuurlijk, maar vaak werken dit soort programma's alleen als alle info achter het nummer goed is ingevuld. Als dat niet het geval is, wordt het lastig.

  maar succes ermee in elk geval.
 • weet iemand ook nog hoe ik overige informatie die ik er nog bij wil hebben als eventueel album of artiest of weet ik veel wat erbij kan zetten zodat progjes als wmp dat ook laten zien\?
 • limewire :D
 • http://www.mediamonkey.com/
  Songbird 0.3
  Zune

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.