Vraag & Antwoord

Anders (software)

Sommige video`s worden in WMP op zijn kop afgespeeld

Anoniem
rsweres
8 antwoorden
 • Ik zit met het volgende: sommige video`s worden op zijn kop afgespeeld in Windos Media Player 10. Het gaat hier hier om video`s die eerst wel gewoon normaal werden afgespeeld.
  Ik weet niet waar ik dit kan veranderen en hoe uberhaupt dit probleem is ontstaan.
  Weet iemand hoe ik alle video`s weer op een normale manier kan afspelen???
 • hoi, heb je laatst een nieuw programma geinstalleerd? iets als ffdshow misschien?
 • [quote:49788c5204="klokkie1984"]hoi, heb je laatst een nieuw programma geinstalleerd? iets als ffdshow misschien?[/quote:49788c5204]

  Nee, dat programma had ik al op mijn PC staan toen alles het nog goed deed.
 • dan zal het daar niet aan liggen. heb je ook nog en ander video programma? en hoe draaien ze daar op?
  verder weet ik geen programma's/instellingen die dit kunnen veroorzaken, anders dan ffdshow.
 • Kijk eens met http://download.videohelp.com/download/graphedit9060822.zip welke filters er allemaal gebruikt worden voor de verschillende videobestanden en kijk hoe deze verschillen en of er ergens iets verkeerd staat.
 • ffdshow beschikt namelijk ook over de mogelijkheid om video's te 'flippen' zodat je de video niet op z'n kop ziet, schakel die optie in/uit. K-Lite Full codec pack heeft alles in zich om dat mogelijk te maken en checkt ook welke codecs je al hebt geïnstalleerd. Wat je nu hebt kan zijn dat je de video's op z'n kop ziet omdat er codecs zijn die elkaar een beetje dwars zitten.
 • [quote:8a4b7989ae="rsweres"]ffdshow beschikt namelijk ook over de mogelijkheid om video's te 'flippen' zodat je de video niet op z'n kop ziet, schakel die optie in/uit. K-Lite Full codec pack heeft alles in zich om dat mogelijk te maken en checkt ook welke codecs je al hebt geïnstalleerd. Wat je nu hebt kan zijn dat je de video's op z'n kop ziet omdat er codecs zijn die elkaar een beetje dwars zitten.[/quote:8a4b7989ae]

  Ik heb K-Lite codec pack geïnstalleerd. Waar kan ik in ffdshow het beeld weer "flippen"???
 • Ik heb mijn k-lite code pack gedeïnstalleerd en toen was het beeld weer goed. Daarna heb ik k-lite codec full pack 2.88 geïnstalleerd en toen was het beeld weer geflipt. Moet ik nou weer k-lite deïnstalleren en dan voor de rest niets meer installeren? Kan ik dan alle video`s nog wel afspelen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.