Vraag & Antwoord

Anders (software)

sabnzbd onder vista 64

Anoniem
rev
4 antwoorden
 • hallo,

  weet iemand hier hoe je sabnzbd werkend krijgt onder vista 64?? Als ik de tool start krijg ik de webpagina niet geopend op het ip adres 127.0.0.1:8080

  Heb al geprobeerd om het tooltje als administrator te draaien en xp en w2000 compatibiliteits modus maar krijg het vooralsnog niet aan de praat :(

  EDIT –> het proces draait wel gewoon onder de toepassingen lijst
 • Ken me niet. Begrijp dat het met een lokale service werkt die op poort 8080 op de eigen pc draait?

  groetjes Edmond
 • ja dat klopt het is een tooltje dat je start door op de koppeling te klikken, vervolgens zie je kort een dos venstertje met wat regeltjes dat dan weer verdwijnt en dan kun je dus via je browser het programma gebruiken (usenet download).

  Onder vista 64 zie ik het dos venstertje heel kort even, ook het proces sabnzbd.exe draait in de toepassingen maar de pagina opent niet in de browser, waarschijnlijk omdat de lokale server niet goed gestart wordt. Had gehoopt dat er misschien een oplossing voor zou zijn in vista.

  Maar denk dat ik op zoek moet naar een ander tooltje. Zag een mooi stuk in de ct van deze maand over alt.binz. Dat maar is in vista proberen.
 • Ik vermoed dat het proces, de service, niet 64 bit is. Mogelijk ook nog admin rechten nodig heeft en niet digitaal getekend is. Dan is er alle reden te veronderstellen dat dit niet werkt onder Vista 64 bit.

  Kijk anders eens of er een geupdate versie is. Mogelijk zelfs een 64bits versie.

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.