Vraag & Antwoord

Anders (software)

printer geeft rare chinese tekens

Anoniem
lion
6 antwoorden
 • goedemiddag,

  heb me hier aangemeld omdat we met een groot probleem kampen wat de printer betreft.

  ik was er vanmorgen een psplesje aan het uitprinten. en ineens hield hij ermee op. heb de printer aan uit gezet en wat krijg ik te zien.de printer print wel maar,allemaal rare tekentjes boven aan de pagina 2 regels vol en meer doet hij niet.

  we hebben de printer afgekoppeld, pc opnieuw opgestart. maar, niks helpt. nieuwe drivers gezocht. maar,die zijn van 2001 dus die zijn zwaar verouderd en daar hebben we dus denk ik niks aan?

  het gaat hier om de HP 640c printer

  wat kunnen we nu nog meer doen om dat ding aan de praat te krijgen?

  hoop dat jullie ons hiermee kunnen helpen? alvast bedankt.

  groet, Ingrid(oftewel snorhaas)
 • [quote:faa0a5b2f4="snorhaas"]ik was er vanmorgen een psplesje aan het uitprinten. en ineens hield hij ermee op. (..) het gaat hier om de HP 640c printer [/quote:faa0a5b2f4] Omdat het plotseling gebeurde en het een oude printer is, ligt het meest voor de hand dat de printer zelf defect is gegaan. Maar je zou nog HP klanten ondersteuning kunnen checken. Met name deze vraag over HP Deskjet printers – Problemen met onleesbaar afdrukken enzovoorts.
 • oke bedankt,voor de reactie het is trouwens geen 640c zoals ik zei. maar,[b:9e03920c01]de 840c[/b:9e03920c01]. niet temin is deze dus ook oud. en kan hij idd kapot zijn. wel toevallig dat we net een nieuwe hp all in one printer gekocht. maar,die krijgen we ook niet aan de praat :( ik ga zeker nog kijken bij de klanten ondersteunig hoor. nogmaals bedankt
  groet, ingrid
 • Die rare tekens zijn gewoon volgens mij ASCII codes, daar heb ik ook wel eens last van op het werk maar dat is een laserprinter (HP2200). Vaak helpt gewoon het uit en weer aan zetten van de printer, dus niet alleen afkoppelen…dus ook echt even uit zetten.
 • Chinees leren ? :-)
 • nou mensen het aan uit zetten van de printer of het loskoppelen heeft allemaal niet mogen baten. waarschijnlijk is de printer in opstand gekomen omdat we er een nieuwe gekocht hebben,dat heeft hij aangevoeld natuurlijk :) we hebben hem er echt niet meer aan de praat gekregen.

  enneh chinees leren, zullen we maar,niet doen, heb al moeite met het engels hihih. bedankt voor de reacties hoor;)

  groet, Ingrid

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.