Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS Office

4 antwoorden
  • L.S. Ik heb het gevoel dat dit in de afdeling stomme vreagen thuishoort maar hoe krijg ik een vrij forse database, opgemaakt in Works 7, ingevoerd in de database van Office 2007. Kees Koning.
  • Nooit gehoord van de optie "In- / Exporteren" ? Mogelijk ook "Converteren" ?
  • L.S. Wel degelijk op de hoogte van importeren/exporteren. Word 2007 access (de meest logische om een database in op te slaan) kent een aantal andere bestandsformaten die geimporteerd kunnen worden maar Works 7 database schittert door afwezigheid. Ik heb ze allemaal geprobeerd maar niet een lust de Works database. Converteren is een optie maar ik zou niet weten hoe. Overtikken kan ook, maar liever niet. Ik vind dit forum veel leuker. Je krijgt niet altijd de gewenste antwoorden maar je leert altijd wel wat. Vr. gr. Kees Koning
  • [quote:d481d2c1d0="c.koning"]Converteren is een optie maar ik zou niet weten hoe. [/quote:d481d2c1d0] Probeer [url=http://support.microsoft.com/kb/154167]dit stappenplan[/url] eens. In het kort: converteer je Works database naar een DBF bestand, en importeer die in Access. De valkuilen/aandachtspunten staan in de link beschreven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.