Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

emoticons in msn hoe is de opslag ervan?? wil ze saven?

Anoniem
arjant2
12 antwoorden
 • Ik heb volgende vraag; ik wil mijn pc opnieuw installeren, maar ik ben dan al mijn emoticons die ik door de jaren hen gespaard heb kwijt. :( Ik heb ze steeds van anderen afgeript van hun MSN 8) tijdens chats en nu vraag ik me af waar die dingen ergens staan op de harddisk? staan ze in en bestand of aparte extensie of ???? Ik kan niet ontdekken waar en hoe en rondvraag levert niks op dus vraag ik hier of iemand me kan helpen……..!!!! :roll: het gaat er dus om dat ik ze tijdelijk op een ander medium kan zetten dan mijn HD opnieuw installeren en daarna ze weer op de juiste plek kan installeren zodat ze gewoon weer werken in msn. Ik gebruik MSN 7.5 maar het is wel de bedoeling dat ze straks ook in LIVE werken….. :wink:
 • Misschien heb je hier wat aan ….kun je een backup van je MSN maken en deze daarna op je nieuwe systeem terug zetten.

  http://www.baisoft.it/msnbackup_english.asp
 • bedankt :wink:

  dat proggie kan inderdaad de emoticons in een backup zetten en daarna kun je die backup weer terugzetten…. heb het nog niet uitgeprobeerd met een schone nieuwe install van de pc maar heb er al alle vertrouwen in omdat het zo ook al lukt…

  wel een kanttekening is dat je alleen terug kunt backuppen naar de MSN war je de emoticons vandaan haalde.. en niet naar een ander MSN-adres toe jammer… en ook weet ik nog niet wat verschillende accounts op de pc doen wat adr het effect van is mar dat is puzzelen.. in ieder geval kan ik alles in een backup zetten en terugzetten zodat ik niks kwijt hoef te zijn of raken met een regelmatige backup….. :D

  is wel jammer dat er geen handleiding bij is je moet echt even puzzelen om het proggie door te krijgen maar dan blijkt dat het heel simpel werkt
  ik bedank de maker ervan…. :)
 • Kan iemand me een stoomcurcus geven? :lol:
 • wat voor stoomcursus bedoel je?

  er staat een link naar die site van dat proggie en als je dat gedownloaded hebt dan begint het pas? vraag is dus heb je het gedownloaded en kom jer er niet uit? of weet je niet eens hoe je aan dat proggie moet komen
  ?
  als je het gedownd hebt kan ik wel in het kort al wat tips typen… maar houd er rekening mee dat i het allen gebruik voor dioe emoticons en niet voor al de andere dingen die je ook ermee kunt backuppen…. die zul je zelf moeten uitdokteren ….. maar dat is dan niet zo moeilijk meer werkt imemers op zelfde manier als die emoticons dacht ik zo ….

  reageer maar of je tips nodig hebt en waarmee je vast zit …

  groeten Rinie..
 • Ik heb het goede programma gedownload en geinstalleerd en m'n MSN adres en dat ID ingevuld, maar nu heb ik geen idee hoe ik alles kan backuppen. Wat de procedure is. Dat bedoel ik dus met stoomcurcus; een simpele handleiding.
 • ok, als je het proggie hebt dan heb je dus ook een snelkoppeling op je voorblad ervan of een van de andere manieren om het proggie te openen.
  Als het open is type je linksboven onder emailadres… dus je MSN-mailadres dat wil zeggen het MSN-emailadres waarvan je de emoticons wilt backuppen heb je maar een MSN-emailadres dan is het maar een keer nodig te backuppen heb je meerdere MSN-emailadresse dan zul je voor ieder msn-emailadres een backup moeten maken. Helaas kun je niet de emoticons van alle gebruikte msn-emailadressen tegelijk rippen…!! let op als je meerdere accounts hebt!!!
  Je kunt daarna die backup ook alleen maar terugzetten naar die msn-adressen waarvan je ze geript hebt.. dat gaat steeds als volgt……

  je maakt eerst rechtsboven een map aan waardat je wilt dat de backups opgeslagen worden, een snel te bereiken map is handiger als je je pc opnieuw wilt installeren en tijdelijk je backups op een verplaatsbaar opslag medium wilt zetten ….

  Je selecteert links wat je wilt backuppen alles categorieeen tegelijk kan ook je kunt ook per item selecteren warbij je gebruik kunt maken van die verrekijker om een voorbeeld van je emoticons ofzo te zien… (bij mij werkt om een of andere reden dat niet meer nu, pc moet opnieuw geinstald worden omdat er iets niet echt goed zit maar dat is een ander verhaal werkte eerst wel dat bekijken)

  Daarna druk je in het midden op het pijltje naar rechts dan gaat het proggie alle geselecteerde items naar de opslagmap copieeren in een speciaal bestand dat door msn herkend wordt en je niet open kunt maken zonder andere speciale proggies ervoor….
  let op!!!! soms lijkt het of het proggie al klaar is met dat te doen maar is het nog steeds bezig geef het dus de tijd om alles te copieeren het geeft helaas niet aan wanneer het gefinished is, zou fijn zijn als de maker ervan ook zoiets erin zou maken maar ach we moeten niet te verwend worden toch!!

  Doe zo met alle msnadressen die je hebt… het mag allemaal in dezelfde opslagmap komen het proggie maakt die bestandjes zo dat ze (helaas) altijd dat msn-adres (pad) meekrijgen naar de backup….

  Als je klaar bent zet je backup map dan veilig op een opslagmedium cd/dvd-tape,zip etc zodat je dat de map dan later wer op je hd terug kunt zetten…. en dat doe je in omgekeerde volgorde dus rechts in het scherm selecteer je wat je terug wilt zetten en klikt op het naar links wijzend vakje….. just as simple………

  wel zou niet echt moeilijk meer moeten zijn nu he….. :D
 • Wat ik de vorige keer fout deed weet ik niet, maar het is nu gelukt!! 8)
 • gelukkig maar, hopelijk hebben er meer mensen iets aan want toen ik rondvroeg kon niemand me helpen van alle wijsneuzen…. gelukkig werd ik hier op deze site verder geholpen en gelijk een voltreffer bij de eerste al …. :P :wink:
 • Hallo,
  Als ik dit doe krijg ik de volgende melding:
  "There's no element selected!"
  Ik heb wel alle vakjes (winks, emoticons etc.) aangevinkt.

  Wat doe ik fout??
 • srry hij werkt al..
  de unique ID was verkeerd.. :roll:
 • Hoi, De backup is gelukt maar de smileys zijn onbekende bestandjes in die map waar ze staan??? Klopt dit? En Hoe krijg je die bestandjes weer terug in je msn na het opnieuw installeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.