Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox crasht

Anoniem
tinus89
6 antwoorden
 • Ik heb hier een raar probleem. Firefox 2.0.0.3 loopt vast op de onderstaande link. Ik heb firefox geheel verwijderd (ook alle verborgen zaken) en opnieuw geïnstalleerd. Maakt niet uit. Je klikt op de link, en er gebeurt helemaal niks meer. Neemt ook niet of nauwelijks processortijd in beslag. Kan het ook niet meer afsluiten, alleen afbreken in taakbeheer. Pagina is wel gewoon op te roepen in msie en opera. Wie kan even kijken of het aan firefox of aan mij ligt?

  http://tweakers.net/reviews/690
 • Ik kan 'm zonder problemen openen (2.0.0.3).
 • Het lijkt opgelost. Ik heb met mozbackup mijn profiel gebackupt en weer teruggezet. Nu eens niet gedaan, na nogmaals verse installatie, en direct de link geopend. Dat gaat dus wel. Nu de mozbackup teruggezet, maar alleen de nodige dingen (cookies en bookmarks), en daarna gaat het wel goed. Blijkbaar was mijn oude profiel toch te zeer beschadigd.

  Ik had trouwens nog iets geks. Ik kon de mozilla dir in application data eerst niet wissen. Dat wil zeggen, ik kon hem wel wissen, maar hij bleef staan. Opnieuw wissen gaf aan dat ie niet leeg was. Maar ik kon hem ook niet meer openen. Heb hem uiteindelijk in safemode gewist.

  Computers, het blijven onbegrijpelijke apparaten. :)

  Edit: het probleem is niet opgelost. Dat wil zeggen, firefox draait wel weer, maar nu doet java moeilijk. Of liever gezegd de windows installer doet moeilijk over de java installer. Twee schermpjes die ik nog nooit van mijn leven heb gezien:

  [img:150c45ae1e]http://img525.imageshack.us/img525/4770/rarejavaqe0.png[/img:150c45ae1e]

  [img:150c45ae1e]http://img523.imageshack.us/img523/3364/watisditnouweerqw5.png[/img:150c45ae1e]

  Kijk, dit zijn nou echt foutmeldingen waarvan je zegt: "Jongens, daar kan ik wat mee. Dit helpt mij echt verder.".
 • Internet Explorer 6.0 kan de pagina ook zonder problemen openen
 • PepijnG, lees jij je PB's niet? Je sig voldoet niet aan de regels.
 • Java draait ook weer. Lijkt erop dat sun een rotte installer op de site heeft staan. Had er nog eentje ergens op mijn schijf staan, en die installeert wel goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.