Vraag & Antwoord

Anders (software)

HP software

Anoniem
derkdejong
2 antwoorden
 • Ik heb nu 2x een AIO (verschillende types) bij iemand geïnstalleerd. In [u:9d19f72f1d]beide[/u:9d19f72f1d] gevallen constateer ik dat er in de temp map van de gebruiker:
  - Na installatie een gigantische berg aan .log en .tmp files (enkele honderden!!!) achterblijft.
  - Bij [u:9d19f72f1d]ieder gebruik[/u:9d19f72f1d] eveneens een hoop rommel achterblijft in die temp map.

  Heb hier in het verleden al eens (mail)contact over gehad met de support afd. van HP, maar die vertellen doodleuk dat Windows een "opruim" functie kent en leggen uit hoe dat werkt……..! :-?
  Ik vind het persoonlijk een bloody shame voor een dergelijk bedrijf dat men gebruikers opzadelt met dergelijke, halfgebakken software. Dat is wel eens anders geweest.

  Ben ik nou zo veeleisend? Een "Temp" map is primair bedoeld als tijdelijke opslaglocatie voor bepaalde programmabestanden en als alles goed is dienen deze bij het afsluiten van het programma [u:9d19f72f1d]door het programma verwijderd te worden en niet door de gebruiker[/u:9d19f72f1d]……
  Bij HP neemt men de gebruiker blijkbaar niet meer zo serieus.
 • Ben het geheel met je eens (niet dat je daar veel aan hebt…).Ik werk met 2 HP-printers PSC1417 en nog zoiets. Al vele malen een her-installatie gedaan, maar het werkt nog steeds niet naar behoren met name de knop waarmee je rechtstreeks kunt scannen, en het is ook niet zo erg gebruiksvriendelijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.