Vraag & Antwoord

Anders (software)

outlook expresse 6.0 lettertype kan niet verandert worden

6 antwoorden
  • ik kan in mijn outlook expresse mijn lettertype niet meer veranderen. ik heb hem standaart op arial 14 staan. maar, hij opent met the news roman. als ik mijn tekst selecteert en hem dan op arial 14 wilt zetten. lukt dat niet. hij blijft op the news roman staan. hoe kan ik dat verhelpen? ook als ik emails met kleinere lettertype,s krijgt. kan ik die niet groter zetten.dit is hinderlijk alvast bedankt groet, Ingrid
  • Lettertype veranderen : Extra -> Opties -> Tabblad "Opstellen" -> Berichtlettertpen -> probeer eens door de bestaande instellingen te wijzigen en dit opnieuw te doen naar de gewenste instelling. Grootte lettertype bij mail : Neeld -> Tekengrootte -> keuze maken van de grootte van de letters. Als dit allemaal niet lukt, zit je met een ander probleem aan boord van je PC.
  • hoi, bedankt voor je reactie. maar, het lettertype blijft terug springen naar The new Times :-? groet, Ingrid
  • Twee vraagjes. Heb je bij het aanpassen van het lettertype bij "opstellen" eerst op "toepassen" geklikt, voordat je met OK hebt afgesloten ? Staat de keuze van het opstellen van je mail in OE (bij "opmaak") op "HTML" of op "Tekst zonder opmaak" ?
  • dat was niet het geval, heb het net wel gedaan op toepassen en allebei op html gezet. als ik email opent en wil gaan typen springt hij weer terug op times new roman,terwijl ik hem toch echt op arial 14 gezet hebt. dus dit helpt ook al niet :-? groet, ingrid
  • Volgend vraagje : Heb je soms voor het opstellen van een mail een "briefpapier" als vaste achtergrond ingesteld op het tabblad "opstellen" ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.