Vraag & Antwoord

Anders (software)

url in oe 6 foutmelding

15 antwoorden
  • [color=green:1beb36895e]goedemorgen allemaal, ik heb er de laatste tijd ook veel last van als ik in oe 6.0 op een url/link klik,dat ik dan deze foutmelding krijgt: [b:1beb36895e]De instructie op 0x02d338ae verwijst naar geheugen op 0x020185e8. de lees - of schrijfbewerking('read") op ht geheugen is mislukt. klik op ok om het programma te beindigen. [/b:1beb36895e]wat kan dit zijn? en hoe krijg ik dat opgelost? alvast bedankt het wemelt van de fouten in oe 6.0 bij mij geloof ik :-? [/color:1beb36895e]
  • Erg vreemd ... geen enkele van de foutcodes is bij een zoektocht op internet terug te vinden :( Probeer eerst eens volgende algemene herstelmethode voor OE. Start Internet Explorer, ga naar Extra -> Internet-opties -> Programma's en klik de knop "Webinstellingen herstellen" aan. Heeft dit niet geholpen dan kunt u op ditzelfde scherm ook het aankruisvakje "Controleren of Internet Explorer de standaardbrowser is" aankruisen. Als u hierna Internet Explorer herstart, moet u de vraag of u van IE uw standaardbrowser wilt maken, bevestigend beantwoorden.
  • yessssss het heeft geholpen, het eerste wat je zei heb ik gedaan. en ik krijg er nu geen foutmelding meer, dank je wel :D nou me lettertype nog goed zien te krijgen :) groet, Ingrid
  • oeps te hard geroepen dat het geholpen heeft hihi. ga de volgende oplossing proberen. groet, ingrid
  • het onderste antwoord. daar staat hij al op. dus dat is ook niet de oplossing :W bedankt voor zover het mee helpen denken naar een oplossing hoor groet ingrid
  • het onderste antwoord. daar staat hij al op. dus dat is ook niet de oplossing :W bedankt voor zover het mee helpen denken naar een oplossing hoor groet ingrid
  • Dan even checken of er geen problemen zijn met de mappen van OE. Zoek de locatie van alle .dbx-mappen van OE. Moet normaal iets zijn in de aard van C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\Identities\ ...lang cijfer\Microsoft\Outlook Express. Anders via "zoeken" even opsnorren waar die bij jou geplaatst zijn. Verplaats al deze mappen naar een andere plaats op je PC en start OE opnieuw op. Nu worden er allemaal nieuwe (lege) mappen aangemaakt in OE. En probeer dan eens of bij verzenden en ontvangen van berichten nog foutmeldingen voorkomen.
  • het lijkt er op,dat,dit laatse vanje heeft geholpen :D heb nog geen foutmelding gekregen als ik op een url klikte. harstikke bedankt voor de hulp hoor. nou nog het lettertype goedz zien te krijgen :) groet, ingrid
  • Wat is dat probleem met het lettertype ... heb je dat al ergens gemeld op het forum. Of laat anders eens horen waar het om draait.
  • ja ik had het al ergens gemeld. maar,geen reactie nog opgekregen. ik heb mijn lettertype als standaart op ariall 14 staan. maar, als ik een email wilt typen,dan staat het lettertype op the new roman 14 als ik dan daar het lettertype wilt veranderen in ariall, dan blijft het gewoon the new roman en verspringt hij dus niet naar ariall. hoop dat je het beetje snapt ? groet ingrid
  • Even iets proberen : wijzig de standaardinstelling van OE eens in een ander lettertype via Extra -> Opties -> Opstellen -> E-mail -> Lettertype Instellingen -> wijzig je ARIAL 14 in een minder bekend lettertype (geen Times New Roman uiteraard) -> vergeet niet te klikken op "Toepassen" en dan op OK. En laat dan eens weten wat er staat bij het openen van een nieuw bericht in OE.
  • met ander lettertype deed hij het ook niet. maar,een vriend van ons is hier, nu en die heeft beetje met de instellingen zitten spelen, en yessssssss heeft het voor mekaar gekregen. hij had het in de profiel instelling gewijzigt :D dank je wel voor de moeite dat je mij wilde helpen hoor. groet, Ingrid
  • Ben eigenlijk wel benieuwd welke instelling dit dan wel was (een mens is nooit te oud om te leren :D ). Weet jij waar dat gefikst is.
  • ja dat is bij [b:88296f0af9]extra-opties-verzenden-lettertypen [/b:88296f0af9]en dan [b:88296f0af9]gedefineerd door gebruiker [/b:88296f0af9]aanklikken en daar het lettertypen veranderen. ook staat het op [b:88296f0af9]west europees [/b:88296f0af9]ingestelt [b:88296f0af9]proportinoneel[/b:88296f0af9] staat bij mij nu op ARIALL tekengrootte, op de allergrootste en op west europees(iso) overigens de url maakt toch nog steeds foutmelding :( was schijnbeweging,dat ik dacht,dat hij het niet meer deed :( groet, Ingrid
  • Nu ben ik helemaal het spoor bijster. In [b:2d830742e8]verzenden[/b:2d830742e8] vind ik niets over lettertypen en als je dan kijkt bij [b:2d830742e8]lettertypen[/b:2d830742e8] in "opstellen" vind ik weer niets over [b:2d830742e8]gedefinieerd door gebruiker[/b:2d830742e8]. Zal wel aan mij liggen :D Maar als het bij jou werkt, dat is het voornaamste.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.