Vraag & Antwoord

Anders (software)

Alt.binz downloaden incomplete bestanden

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • Hallo Allemaal,

  Voor het downloaden gebruik ik al enige tijd, na het artikel van Computer!Totaal, Alt.binz. Nu heb ik daar een vraag over namelijk,
  Als ik download en er zijn incomplete bestanden die hij moet downloaden, dan stopt hij met downloaden en staat de snelheid op 0kb/s, hij doet dan niets meer en gaat ook niet aan het volgende bestand of iets dergelijks beginnen.
  Hoe kan dit? Is dit op te lossen, zodat hij de incomplete bestanden gewoon download en dat hij dan verder gaat met de volgende?

  Alvast bedankt!
 • Ik weet niet welke niewsserver je hebt waarschijnlijk geen payserver. Hoe oud zijn de bestanden? bij een niewserver van je provider het je namelijk een korte retentie van 2of3 dagen. Het kan ook zijn dat er bij jouw te weinig Par Blocks zijn meegepost bij een gratis niewsserver red je het dan niet. Wil je het dowloaden neem dan een payserver. Je kunt op www.yabse.nl een payserver 3dagen gratis gebruiken om te proberen.
 • Ik heb al een payserver. Daarom vind ik het ook zo raar. ze waren ook nog maar een paar dagen oud en er waren voldoende par2 bestanden. Retentietijd van 30 dagen (eweka red.) dus dat moet goed gaan..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.